Как да сме във форма целогодишно

Путин гласува онлайн на регионалните избори, в които са включени и украински региони

Как да сме във форма целогодишно

В студиото на „Събуди се” фитнес инструкторът и инфлуенсър Биляна Йотовска даде ценни съвети за това как да сме във форма целогодишно, за да не се налага да отслабваме преди лятото.

„Когато дойде пролетта всички се сещат, че трябва да изглеждат добре по бански. Най-важното е обаче да се грижим за здравето си целогодишно. Не от суета, а от здравословна гледна точка”, коментира Йотовска. Според нея много млади момичета имат хранителни разстройства, защото преяждат често с вредни храни и после изпитват вина.

„Когато се създаде баланс в храненето, знаем, че дори да хапнем нещо вредно в неделя, това не е проблем, защото през седмицата сме се придържали към едно здравословно хранене. Всеки понякога има нужда да се поглези с любимата си храна, важното е това да не се случва всеки ден”, уточни фитнес инструкторът.

Хранителните нарушения: Грешките по пътя към мечтаната фигура

По думите й е добре да се правят разтоварващи дни, но не на плодове, защото съдържат много фруктоза, а на вода.
 
„Не трябва да се гладува и да има твърде големи паузи между храненията, защото тогава прегладняваме”, каза още тя. И допълни, че е добре в менюто ни да присъстват повече протеини и фибри.

Йотовска обяви, че в Instagram профила й започва ново предизвикателство, в което група жени ще могат заедно да влязат във форма до коледните празници. Според нея работата в екип помага в това отношение.

Целия разговор гледайте във видеото.
 

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *