Как може правителството да толерира ситуация, в която социални работници правят бизнес с децата на България?

Как може правителството да толерира ситуация, в която социални работници правят бизнес с децата на България?

Значи бизнеса с детска плът, органи, трафик и проституция се движи изключително със съдйствието на ромската общност. Вече са около 1,2 млн. души. Циганите не плащат за ток, за вода. Не плащат осигуровки, ни социални ни здравни. А ако някой познава циганин, дето да е платил 1 лев данък на тая, нашата държава, да се обади.
Но пък циганите се люпят още откъм 11 годишна възраст, независимо от мизерията и помията, в които тънат. Защото преживяват от детските добавки.
Сега, представете си, че на тоя бизнес с детските, нашата държавна администрация в лицето на ония социални служби, дават втора възможност за бизнес на предприемчивата циганска мисъл – да станат приемни семейства. Така изоставените дечица, вместо да дойдат да ги отгледат такива „стари“ българки като мен и нормалните български семейства , които да им направят живота нормален, да ги обичат и гушкат, да им осигурят издръжка, докато завършат университет, се дават на циганорите, защото – внимание:
– държавата плаща 800 лева за издръжката на детето на месец, а циганката дели по 400 лева със социалните работници, които й уреждат далаверата.На вниманието на социалния министър Хасан Адемов: обмислям да заведа дело срещу държавата в Страсбург за тая далавера и в момента се съветвам с адвокатите си.Как може правителството да толерира ситуацията, в която 11 000 изоставени деца да има срещу 12 000 осиновители, а по средата някакви си социални работници да правят бизнес с децата на България. Срам и позор, г-н Адемов! Срам и позор, г-н Орешарски! А пък колегите от МВР докога ще я търпят тая далавера, направо не знам. За прокуратурата, Хелзинкския комитет и Комисията по дискриминация дори и дума няма да отварям. Като за умрелите.Нора Стоичкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *