КАК ПРОТИЧА ПРАВИЯ ТОК МЕЖДУ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. СТАЯ БЕЗ ПРОЗОРЕЦ

КАК ПРОТИЧА ПРАВИЯ ТОК МЕЖДУ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. СТАЯ БЕЗ ПРОЗОРЕЦ

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И ВЕСЕЛИН ВУЧКОВ. СТАЯТА БЕЗ ПРОЗОРЕЦ.
„Аре, стига сте изкарвали Веселин Вучков герой, не помните ли, че той беше заместник –министър на Цветан Цветанов през цялото време? Къде беше Вучков, когато Цветанов зловещо дерибействаше в МВР?“, задават правилни въпроси коментиращи в Мрежата.
„Оставката му е отиграна с Бойко Борисов, не виждате ли?“, тихо коментират от политическите централи.
От БСП пък един виден партиен син в жълтакава агенцийка, която изобщо няма нищо общо с Пеевски, обяснява как нямало по-обичан главен секретар на МВР от Светлозар Лазаров, толкова го обичали ченгетата, че направо припадат от мъка едва ли не, че си отивал… БСП са толкова жалки мишки на фона на всичко това, което се случва в държавата, толкова безподобни плазмодии, че една ли е нужно да бъдат изобщо коментирани.БСП, ДПС, т.нар. реформатори, окабелените „фронтоваци“ и абеветата, които направо са за изумяване, мълчат като насрани /БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!!!/ обаче за грандиозната афера с източването на масивите на МВР и ДАНС. Ако живеехме в нормална държава след подобна афера ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СРУТЕНА И ИЗГОНЕНА.
Живеем обаче в България, където прокуратурата още се чуди кого да спаси и кого да набута да опере целия пешкир на всички онези, които досега трябваше да бъдат с повдигнати обвинения и арестувани.
Гномчета, генералчета, всякакви цветови политици, УЖ, опозиция на управлението на държавата, МЪЛЧАТ ЗА „АФЕРАТА „ЧЕРВЕИ“, защото знаят, че трябва да особено внимателни, когато ЦЯЛАТА НАЙ-ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, ИЗТОЧЕНА ОТ МВР И ДАНС Е ВЕЧЕ В „ИЗНЕСЕНИ ЗВЕНА“ И ХОП! – КАТО НИЩО НЯКОЕ „ЛИСТЧЕ“ ЩЕ ЗАПАЛИ И ТЕХНИЯ ПОСРАН ЗАДНИК.На Веселин Вучков АФЕРА нищо не му е спестявала. Даже напротив – правели сме го на мармалад, когато е трябвало. Но. Вучков постъпи като мъж и освен това бе ЕДИНСТВЕНИЯТ, който не спря да говори за източването на масивите на МВР и ДАНС и да акцентира, че ТОВА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС НА ДЕНЯ.
Вучков, в интерес на справедливостта, ни изненада. А когато един управленец се държи като мъж, дори и да не ни е любимец, АФЕРА уважава винаги достойната позиция.
Оставката му била отиграна с Бойко Борисов? Дали? Ако е така, значи оставката на Вучков трябва да е отиграна задължително и с Делян Пеевски.Защото, АФЕРА ЗНАЕ как протича правия ток между Делян Пеевски и Бойко Методиев Борисов.
А къде беше Делян Пеевски и къде е сега? Не беше ли същият тоя Делян Пеевски, крещящият в парламента за „страхуването“ от ГЕРБ? Не беше ли същата тая парламентарна група на ДПС, която наричаше „мутра“ Бойко Методиев Борисов и се кълнеше, че със „зловещото управление“ на МВР, ГДБОП и так дале е свършено? А не беше ли същият Делян Пеевски, който размазваше в 99,9% от българските медии, които са под негов контрол, злокобното управление на ГЕРБ?Де го сега Пеевски? Крепи ли оная работа на Бойко Методиев Борисов? Крепи я. Държи ли го за … шлифера? Държи го. Пласментите, че Румяна Бъчварова много мразела ДПС, да ги продава на леваците от Левуново. Не нам такими пунтами. Румяна Бъчварова, иначе казано Бойко Борисов, ще управлява МВР БЕЗ ДА ЗАКАЧИ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И ЦЯЛАТА КОМПАНИЯ, КОЯТО Е ПОД НЕГОВАТА ШАПКА.
Не друг, а Бойко Методиев Борисов ще избере главния секретар на МВР и шефа на ДАНС. И това по никакъв случай няма да се случи БЕЗ „ДОБРОТО“ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.
Ако падне някоя депесарска пешка за „успокоение на обществото“, това ще е някой левак, даден за курбан от Сараите.
„Румънско спец звено“ ще има нанай. Владимир Писанчев и Цветлин Йовчев никога няма да бъдат арестувани за аферата с източването на масивите на МВР и ДАНС.
Цветанов никому вече не е интересен. ОСВЕН НА ГЕРБ И НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ЗАЩОТО ЦВЕТАНОВ ДЪРЖИ ПАРТИЙНИТЕ СТРУКТУРИ НА ГЕРБ, А ИДВАТ ИЗБОРИ.
РУМЯНА БЪЧВАРОВА ЛИ ЩЕ ЛОВИ, ПАРДОН, БОЙКО БОРИСОВ ЛИ ЩЕ ЛОВИ КУПЕНИЯ ВОТ?Трябва ли АФЕРА сега да разкрива как на предните избори ПОЧТИ НЕЛЕГАЛНО ЗАМЕСТНИК-МИНИСТРИ НА МВР, РАБОТЕХА ПО РАЗКРИВАНЕТО НА КУПУВАНЕТО НА ВОТА – ТИХО, ТИХО, КАТО ЧЕ ЛИ СА НА СПЕЦИАЛНА МИСИЯ, ЗА ДА НЕ ЧУЕ „ПЪРВИЯ“?!
Знаете ли как шета заместник – министър „под прикритие“ и работи НЕ СЪС СЛУЖИТЕЛИ В МВР, И ВЪПРЕКИ ТЯХ, ЗАЩОТО ТЕ СА ПОД ПРЕКИЯ КОНТРОЛ НА „ГЕЛОСАНОТО“, РАЗБИРАЙ, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И БОЙКО БОРИСОВ?!
Е, „АФЕРА“ ЗНАЕ И ЩЕ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, КОГАТО ДЕТАЙЛНО ЩЕ РАЗКРИЕ.
Вучков си тръгна. „Отиграно“ или не. За разлика от Делян Пеевски си тръгна и от парламента.
Остана Делян Пеевски. И Бойко Методиев Борисов. И ВСИЧКИ „гномчета“ – политици, които крепят онова под шлифера на Борисов. Зинали за власт и за кинти. Защото ЗНАЯТ, че никога повече няма да бъдат във властта, защото знаят, че сега им е йола и го дължат на лицето Бойко Методиев Борисов.
И на Делян Пеевски, разбира се.
И се страхуват. И го страхуват. И му страхуват.
Защото, хайде – за домашно АФЕРА ще ви издаде една тайна:„Сараите“. №10.
Стена с чекмеджета. Метални. Всяко с надпис. Чекмеджетата са над сто. Всяко с ключ. Надписи с имената на чекмеджетата. Помещението работи седем дни по 24 часа. Има дежурен, който „пълни“ чекмеджетата с информация. Отива до стената с чекмеджетата, отключва… Преди това е написал с МОЛИВ – час, минути, дата, инициали, заключва чекмеджето, ключето се връща в дежурния по охрана на стаята. Стаята няма прозорец. Охраната седи вътре на бюро. В стаята няма интернет, няма връзка с телефон. Влиза се без нищо желязно, разбирай телефон, камера и всичко каквото се сетите.
Това е положението.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *