КАК ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ СИ ИЗМИСЛЯ В ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ, ЧЕ НЯКОЙ Е ОСЪДЕН ОТ НАП, БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИЗОВАН НА ДЕЛО И БЕЗ ДА Е ИМАЛО ЗАСЕДАНИЯ!

КАК ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ СИ ИЗМИСЛЯ В ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ, ЧЕ НЯКОЙ Е ОСЪДЕН ОТ НАП, БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИЗОВАН НА ДЕЛО И БЕЗ ДА Е ИМАЛО ЗАСЕДАНИЯ!

ОБЩИНА ПОМОРИЕ ДА СЪБЕРЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ГОЛЕМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ НА ИНСТИТУЦИЯТА, НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА РАЗСЕЯНА И ДА ТОРМОЗИ БЕЗРАБОТНИТЕ! НАСКО ГЕОРГИЕВ, ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ, „И СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА ДОЙДЕТЕ В КАНТОРАТА МИ“ ЩЕ ПИШЕТЕ „НА МАЙКА СИ“!
Община Поморие, с кмет Иван Алексиев, „от ГЕРБ на ДПС“, изпадна в пълен предизборен ступор. Методите ги знаем. Като не можем да затворим устата на Стоян Тончев, който не спира да осведомява обществеността с истините, които се случват на територията на черноморската община, а пък няма как да го „ударим“, ще отмъщаваме на майка му. Защото го е родила. Пък майка му „ще си премести единия крак върху другия и обратно“, след безогледното нахалство и липса на всякаква мяра в поведението и отношението към хората на едни дребни човеченца, попаднали случайно точно там, където най-малко имат работа – в разпределянето на публичните финанси.
След като Светла Асенова Проданова бе два пъти уволнена от институцията Община, след спечелено дело и връщането и на заеманата от нея длъжност от съда, след 10-годишен труд и постижения в областта на културата и популяризирането на община Поморие в цял свят, вече й връчиха и ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ ОТ ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ, защото много им „бърка в дупЕнцата“ синчето й.
Съдържанието в чашата „кипи“. А когато „кипне“, се разлива върху всички! С близо 5 хиляди лева плашите гаргите. И ще продължава да се казва и пише ИСТИНАТА.
ЧАСТЕН СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ НАСКО ГЕОРГИЕВ, ИЗДАВАЛИ ЛИ СТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ НА ДЛЪЖНИК НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ В РАЗМЕР НАД 200 ХИЛЯДИ ЛЕВА И ОТТЕГЛЯЛА ЛИ Е ОБЩИНА ПОМОРИЕ ПРЕТЕНЦИИТЕ СИ, ДОКАТО ИВАН АЛЕКСИЕВ Е КМЕТ, БЕЗ ДА Е ПОЛУЧЕНА СТОТИНКА ОТ ДЪЛЖИМАТА СУМА ОТ „БИЗНЕСМЕН“ В ПОМОРИЕ, ЧИЙТО ХОТЕЛ СЕ ОКАЗА НЕЗАКОННО ЗАГРАБЕН, С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАДСТРОЯВАНЕ И РАЗШИРЯВАНЕ БЕЗ ЗАКОНОВО ОСНОВАНИЕ?
ОБЩИНА ПОМОРИЕ, С КМЕТ ИВАН АЛЕКСИЕВ, „ОТ ГЕРБ НА ДПС“, ИЗДАВАНО ЛИ Е НА СЪЩОТО ЛИЦЕ УДОСТОВЕРЕНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАКОНА ЗА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ, ЧЕ НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ИНСТИТУЦИЯТА ОБЩИНА, КОЕТО ДА ПОСЛУЖИ ПРЕД БАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ ЗА ОТПУСКАНЕ НА КРЕДИТ, БЕЗ ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ ДА Е ПОГАСИЛО ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ КЪМ ОБЩИНА ПОМОРИЕ? КОЙ ВЗЕ ПЕЧАТА НА ДАНЪЧНИЯ ОТДЕЛ, РАЗПИСА И ПОДПЕЧАТА?
КАКВА Е ОБЩАТА СУМА НА ДЛЪЖНИЦИТЕ НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ И КОГА ТЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАПРИХОДЕНА???
ОБЩИНА ПОМОРИЕ, С КМЕТ ИВАН АЛЕКСИЕВ, „ОТ ГЕРБ НА ДПС“, ВЕРОЯТНО Е ИЗПАДНАЛ В ПРЕДИЗБОРЕН СТУПОР, КОЙТО НЕ МУ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАЗСЪЖДАВА АДЕКВАТНО И ПРАВИ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ. ПЪТЯТ, ПО КОЙТО ВЪРВИ, С „ЧЕНГЕТО-БРЪМБАР“, ЩЕ ГО „НАТИСНЕ“ ДИРЕКТНО ВЪВ ФЕКАЛИИТЕ. ЗАСЕГА Е ДО ГЪРДИТЕ „НАГАЗИЛ“, НО УПОРИТО ЯВНО Е РЕШИЛ ДА СЕ „ПОТОПИ“ НАЦЯЛО. ЗАЩОТО САМО ИЗБОРИ СА МУ В ГЛАВАТА И КАК ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА КЛАТЕЩИЯ МУ СЕ ОТ ПЪРВАТА ГОДИНА СТОЛ.
Крайно време е прокуратурата, г-н Цацаров, да се задейства, а не само да ходи по премиерските оперативки всяка сряда, и да се поинтересува от документните „красотички“, които са надиплени като гирлянди на коледната елха в Община Поморие. И за асфалта най-вече! При вас, в прокуратурата. А НАП да си отворят очите за големите длъжници, защото когато те се „покриват“ и задълженията им „изчезват“, се губи и частта за държавната хазна, г-н Борисов!
А как на някой могат да му бъдат „покрити“ задълженията, всички знаем – с рушвет. Това не се ли нарича корупция? Не трябваше ли да се справяте с нея, вместо да бъде стимулирана, а г-н Главен Прокурор?
Чашата този път преля. Красивите хонорари, които сте си самоопределили, ще ви изпарят душите. „И се задължавате да дойдете в кантората ми“! „Задължавате“!!!… Ще ви зарадваме с цукалото на 83-годишната ми баба. Подарявам го от сега на частния съдебен изпълнител, да го предостави на кмета. И би било изключително интересно за съдиите и медиите – КАК ЧАСТЕН СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ СИ ИЗМИСЛЯ В ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ, ЧЕ НЯКОЙ Е ОСЪДЕН ОТ НАП, БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИЗОВАН НА ДЕЛО И БЕЗ ДА Е ИМАЛО ЗАСЕДАНИЯ!“…Удостоверение от НАП издадено по Други №391582/2015 от НАП ВИЕ СТЕ ОСЪДЕН ДА ЗАПЛАТИТЕ…“.Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *