Калоян Методиев към Румен Радев: Излъга, предаде и продаде всичко и всички

Калоян Методиев към Румен Радев: Излъга, предаде и продаде всичко и всички - 1

Калоян Методиев към Румен Радев: Излъга, предаде и продаде всичко и всички

В европейските държави има управляващи и опозиция. Президентите са балансьори и амортисьори на политическата система. Това е моделът на партийни демокрации.

Радев, остави опозицията да диша! Спри се! И ти, и пазвантите ти в президентството. Махнете се. Нито си партия, нито си алтернатива.

Нямаш работа да ровиш из партийната система, да правиш партии, да управляваш вътрешни опозици, да участваш с проксита на местни избори, да се правиш на алтернатива. Остави партийната система да се стабилизира и да си намери пътя за излизане от кризата.

Нито имаш капацитет, нито свестни хора, нито институционално и морално право да се намесваш в текущата политика. Навън си в почти тотална изолация, вътре действаш като предател и агресор.

Три години показа какво можеш – върна ни там, откъдето тръгнахме. Договаряше се най-долнопробно с тези, срещу които сега така театрално скачаш.

Излъга, предаде и продаде всичко и всички. Но продължаваш да ни тласкаш назад. С долнопробния си шовинизъм и отречения от световната история сталинизъм си приключен.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *