Камбоджански принцеси ще са част от журито на „Мис България“ тази година

Камбоджански принцеси ще са част от журито на „Мис България“ тази година

Продуцентът на конкурса „Мис България“ Гаел Санчес ще посрещне височайши особи – камбоджанските принцеси и членове на кралското семейство в близо 70-милионната азиатска страна Джена и Ема Нородом. Те ще присъстват на заключителната надпревара за короната на „Мис България“ на 10 септември в столицата. Двете ще бъдат в журито на конкурса.

Принцеса Джена е и актриса, певица, танцьорка и модел. Тя е суперзвезда и вдъхновение в Азия, като събра повече от 150 милиона гледания на канала си в YouTube. Принцеса Ема, най-голямата от сестрите принцеси, пък е талантлив модел.

Тази година „Мис България“ обещава вълнуваща нова визия. Под темата на шоуто е „Холивуд в постапокалиптичен декор на Ню Йорк“. За целта филмовият център в „Бояна“ ще бъде оборудван с необичайни декори. Сцената ще възпроизведе Ню Йорк след апокалиптично събитие.

Водещ на шоуто ще бъде Орлин Павлов. Миналогодишното издание на „Мис България“ беше спечелено от 19-годишната софиянка Александра Кръстева.

Принцеса Джена и Ема Нородом от Камбоджа влизат в журито за конкурса „Мис България“, обявиха организаторите на конкурса.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *