Кевин Костнър: Не съм харчил пари по друга жена

Кевин Костнър: Не съм харчил пари по друга жена - 1

Кевин Костнър: Не съм харчил пари по друга жена

Кевин Костнър заяви в новите съдебни документи за развод, че не е имал извънбрачна връзка, но добавя, че „не знае със сигурност“ дали съпругата му Кристин е имала.

Преди предстоящия процес за определяне на издръжката на децата и валидността на предбрачния им договор, адвокатите на Кристин са поискали още документи, показващи точно финансите на Кевин, пише dir.bg.

Адвокатите ѝ искат да се изясни дали той е правил разходи по време на брака, свързани с романтична връзка с друга жена, на което актьорът отговори, че това е чист тормоз и че той няма такива връзки, а за нея не знае.

49-годишната Кристин има право на изплащане на 1,5 милиона долара съгласно условията на тяхното предбрачно споразумение, което тя по-рано посочи, че се чувствала „притисната“ да подпише. Миналия месец тя също така временно получи 129 755 долара на месец за издръжка на дете. (Това решение е със задна дата, което означава, че издръжката за дете ще трябва да бъде платена напред или назад, датираща от 1 юли, ако бъдат направени промени в окончателното решение по делото.)

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *