КИЛОМЕТРИЧНИ ЗАДРЪСТВАНИЯ В БУРГАС, ЗАРАДИ РЕМОНТ НА ПЪТЯ – ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОСРЕЩАТ ВОЖДА БОРИСОВ, ЗА ДА РЕЖЕ ЛЕНТИ В САРАФОВО И ПОМОРИЕ НА 18 ЮНИ. ПОМОРИЙСКИТЕ „ГЕРБЕРАСТИ“ КРИЯТ „СЪБИТИЕТО“ – СТРАХУВАТ СЕ ОТ ПРОТЕСТ!

КИЛОМЕТРИЧНИ ЗАДРЪСТВАНИЯ В БУРГАС, ЗАРАДИ РЕМОНТ НА ПЪТЯ – ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОСРЕЩАТ ВОЖДА БОРИСОВ, ЗА ДА РЕЖЕ ЛЕНТИ В САРАФОВО И ПОМОРИЕ НА 18 ЮНИ. ПОМОРИЙСКИТЕ „ГЕРБЕРАСТИ“ КРИЯТ „СЪБИТИЕТО“ – СТРАХУВАТ СЕ ОТ ПРОТЕСТ!

Паника! Ударни километрични задръствания в Бургас заради ремонти на пътя – посрещат досущ като комунстически вожд Борисов, за да реже ленти в Поморие и Сарафово на 18 юни, научи „Зад кулисите“.
Километрична опашка се извива след Бургас в посока Поморие. 20 километра се пропътуват за 2 часа. Неудобството е създадено, защото вождът на ГЕРБ пристига на 18 юни, за да среже лентичките на рибарското пристанище в Сарафово и пречиствателната станция в Поморие. По случай „събитието“ ударно се ремонтира отвратителният път от Бургас до квартала му Сарафово, за да не се изложат „домакините“ пред „гостите“. Цяла зима и пролет спаха и си бъркаха по дупките и в най-натоварения период от годината, когато хиляди се изсипват на Черноморието, „герберастите“ решиха да трупат дивиденти предизборно и затормозяват пътуващите, защото вождът им ще идва да си прави реклама. Да не си помисли някой, че пътят се ремонтира от загриженост за хората!
В същото време паника тресе „герберастите“ в Поморие и най-вече „общинския кмет от ГЕРБ на ДПС“. Датата за „събитието“ е дълбоко пазена тайна. Страхът от протест под надслов „Боко, прибери си кмета в Банкя! Хахал да ти е!“, изпотява местните феодали.
Предполага се, че на 18 юни Борисов ще обяви кандидатурата на настоящия кмет от ГЕРБ за втори мандат с голяма нежелание. Според източниците на „Зад кулисите“, причината за повторния злополучен избор за кандидат-кмет на ГЕРБ в Поморие е продиктуван от липсата на герб-„кадри“, на които бащицата „Бойко“ да заложи. Не е тайна, че мандатът на Иван Алексиев в Поморие премина през бурни протести, много дела и народно недоволство, продиктувани от непрозрачното и шуробаджанашко управление. Освен това в прокуратурата е заведена преписка и се води разследване след сигнал до главния прокурор, защото общината Поморие при управлението на ГЕРБ и Иван Алексиев, известен в града като „кмета от ГЕРБ на ДПС“, е ощетена в значителни финансови размери. Доказано от проверка на Държавна агенция „Финансова инспекция“.
Пак според източници на „Зад кулисите“, след като Борисов бе изритан след протести от властта, герберският кмет на Поморие „завъртял гъзеца“ от ГЕРБ и се подложил на БСП и ДПС. Като близостта му с ДПС е запазена и до днес. На герберският вожд „Бойко“ му е изключително трудно да прости „изневярата“ по интерес.
ПОД НАТИСКА НА ДПС-ПЕЕВСКИ ЛИ БОРИСОВ ЩЕ ИЗДИГНЕ ИВАН АЛЕКСИЕВ ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ ОТНОВО ИЛИ НАИСТИНА НЯМАТ ДРУГ „ЦЕНЕН КАДЪР“ В ГЕРБ, КОЙТО ДА ГО „ЗАМЕСТИ“ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ?ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.