Ким Катрал получила 1 млн долара за едноминутното си завръщане в „Сексът и градът“ (ВИДЕО)

Ким Катрал получила 1 млн долара за едноминутното си завръщане в "Сексът и градът" (ВИДЕО) - 1

Ким Катрал получила 1 млн долара за едноминутното си завръщане в „Сексът и градът“ (ВИДЕО)

Продължението на сериала „Сексът и градът“ – „Просто ей така…“ не спира да бъде критикувано от феновете на оригинала, като едно от големите им разочарования е, че в новите епизоди го няма любимият им персонаж Саманта Джоунс.

Още по време на преговорите актрисата Ким Катрал обявила, че няма да бъде част от сериала. Причината за отказа ѝ отново да се превъплъти в образа на разкрепостената ПР-ка била дългогодишната ѝ вражда с колежката ѝ Сара Джесика Паркър.

Липсата на екранната Саманта Джоунс беше една от най-дискутираните теми в социалните мрежи, като феновете на „Сексът и градът“ многократно отбелязваха и че нищо в историята за живота, любовта и разочарованията на героините в Манхатън не носи духа от миналото, пише dir.bg.

Въпреки категоричността на Ким Катрал, че няма да се върне на познатата снимачна площадка, продуцентите все пак успяха да я убедят да направи компромис и поне за кратко да се появи като любимката на зрителите Саманта Джоунс. Тя се завърна към емблематичната роля във финалния епизод от втория сезон на „Просто ей така…“, като 74-секундното ѝ екранно присъствие предизвика въодушевление сред феновете ѝ.

Според информацията екипът на сериала се съобразил с всичките ѝ желания, само и само да я умилостиви.

Като начало Ким поискала да получи 1 млн. долара за 20-те реплики, които да изговори. Освен това настояла да бъде облечена от стилиста Патриша Фийлд, която отговаряше за облеклата на главните героини в сериала „Сексът и градът“. Въпреки че от официалната информация стана ясно, че Патриша не е била наета, защото по това време е била ангажирана със сериала на Нетфлиск – „Емили в Париж“, източници издават, че решението е било взето от Сара Джесика Паркър като вид наказание, заради това, че стилистката не прекратила приятелството си с Катрал.

Актрисата пожелала още свои гримьор и фризьор, които да се погрижат за останала част от визията ѝ.

Снимките на сцената ѝ в „Просто ей така…“ се състояли през март тази година и продължили четири часа. Самата Катрал сподели, че след края на работния ден се прибрала вкъщи и пийнала чаша Мартини, без да си прави труда да се вижда с колежките си.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *