Кирил Петков: Неприемливо е да има показни убийства, време е за дълбоки реформи

Кирил Петков: Неприемливо е да има показни убийства, време е за дълбоки реформи

„Време е за спешни и дълбоки реформи. Ще работим заедно с правителството да постигнем истински и бързи резултати“. Това написа в профила си във Фейсбук съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

„Абсолютно неприемливо е през 2023 г. в България да има показни убийства. Нито е приемливо чуждите служби за сигурност да откриват българи – руски шпиони в Обединеното Кралство, докато ние научаваме за пореден път от медиите. Нито безучастно да слушаме за поредните ужасяващи хроники за убийства и насилие“, написа още Петков.

Той уточнява, че през септември ПП-ДБ ще внесе отново законопроектите за подобряване на работата на българските служби за сигурност и освобождаването им от чужди зависимости.

Бизнесменът Алексей Петров безе застрелян днес на обяд в кв. „Драгалевци“. Жена, която е бил с него, е настанена в „Пирогов“.

Коментар дойде и от Манол Пейков от ПП-ДБ.

„Това е абсолютно потресаващо за всички ни. Това означава, че по всяка вероятност преходът, който все ни се иска да кажем, че е завършил и че сме стъпили на твърда почва, а не на плаващи пясъци, все още продължава под някаква форма“, каза Пейков.

 

Източник Btvnovinite.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *