Кирил Петков прекарва ваканцията си на българското Черноморие (СНИМКИ)

Кирил Петков прекарва ваканцията си на българското Черноморие (СНИМКИ)

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков е избрал родното Черноморие за лятната си ваканция. Това става ясно от публикувани снимки в профила му във Facebook.

„Има много хубави места по света, но наистина никъде не се чувствам по-добре, отколкото на българското Черноморие. С цялото семейство, хубава книга на плажа и кайтсърф е рецептата за прекрасна почивка“, написа бившият премиер.

Петков прекарва отпуската със семейството си – съпругата си и двете им дъщери.

От снимките става ясно, че Петков се е отдал на четенето на плажа, избраното заглавие е „Естествен роман“ на Георги Господинов.

Оказва се, обаче че бившият премиер е имал и неприятна случка по време на отпуската си. За това разбираме от публикация във Фейсбук на Атанас Русев от групата „ДА ЗАПАЗИМ КОРАЛ!“, който е написал следното:

Днес съм доволен, защото изпълних гражданския си дълг. На плажа видях кирил петков и отидох, и му казах в очите, че е ПРЕДАТЕЛ. Че не направи абсолютно нищо за Природата на България, за пясъчните дюни, за горите, за това че изпра и стана неделима част от онези, срещу които протестирахме години наред и наричахме мафия по протестите… На което той отвърна, че съм капут и тъпак. . Толкова си може. По-натам няма да пресъздавам „разговора“ с този самозабравил се наглец (под надзора на гардовете му от НСО), но изобщо не мога да проумея как подобен някога е бил премиер на България.

(по-хубавата снимка е от плаж Корал през пролетта, БЕЗ кирил петков на нея …)

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *