Китин Муньос за княгиня Калина: Може да е изпила чаша вино, но след инцидента

Китин Муньос за княгиня Калина: Може да е изпила чаша вино, но след инцидента

Повдигнаха обвинение на Калина Сакскобургготска за шофиране в нетрезво състояние и отнеха автомобила, с който в събота тя катастрофира. Единствено екип на bTV говори със съпруга ѝ Китин Муньос защо се стигна до този инцидент.

Малко след 15 ч. полицията получава сигнал за самокатастрофирал автомобил на изхода на паркинг в Боровец. Става ясно, че зад волана е княгиня Калина.

Тези кадри улавят минутите след инцидента. След направен тест пробата отчита –  над 1,5 промила алкохол.
„Днес съпругата ми загуби своето куче. Тя много обичаше това животно. Тя има три кучета. Това куче все още го няма и тя е стресирана. Тя плаче и го търси из целия Боровец от сутринта. След това тя пристига тук и когато паркира се ударя, но нищо! Може да видите“, обясни Китин Муньос.

Снимка:
bTV

На въпроса дали е пила алкохол дъщерята на Симеон Сакскобурготски, нейният съпруг заяви, че е възможно – но след инцидента. „Може би от стреса да е пила, нормално, чаша вино. Но не и алкохол! Нищо повече, не е пиене на алкохол. Само чаша, може би, защото тя никога не пие, просто е много стресирана, но това е нищо“, категоричен е той.

Спътница на княгиня Калина по време на случилото е Величка Петрова, служител в двореца Царска Бистрица от 20 години. Тя ни разказва за ситуация с мъж, който е стоял край бариерата.

„Не мога да кажа за алкохол – какво е употребила. Не съм била аз там. Паркирахме на паркинга на хотела, след което имаше ремонт на бариерата. Господинът премести колата, ние тръгнахме назад. Леко усетих удар на колата в бариерата. Господинът афектиран скочи, дръпна вратата на колата така със сила взе ключа на колата. Вероятно при взимане на ключа е наранил княгиня Калина“, разказа служителката.

Все още търсим за коментар управата на хотела. Припомняме, че вече са е сила по-строгите наказания за нарушителите на пътя. При шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта, превозното ви средство се конфискува.

Калина Сакскобурготска беше отведена до болница за даване и на кръвна проба. А за съпруга ѝ инцидентът не заслужава толкова голямо обществено внимание. „Това е глупав – глупав проблем. Малък проблем, превърнат в голям. Нищо повече“, твърди той.

 

Източник Btvnovinite.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *