Кмете поморийски, какво става в кв. „Свети Георги“, Гайдов за украшение ли го имаш?? Има ли домове, до които не могат да стигнат нито пожарна, нито линейка? Ежедневно се понасят неудобства, които могат да бъдат избегнати!

Кмете поморийски, какво става в кв. „Свети Георги“, Гайдов за украшение ли го имаш?? Има ли домове, до които не могат да стигнат нито пожарна, нито линейка? Ежедневно се понасят неудобства, които могат да бъдат избегнати!

Съобщение от пицария „Спарта“: „Пицария Спарта
Уважаеми жители на квартал „Свети Георги“ гр.Поморие, във връзка с ремонтните дейности на ВиК мрежата,преустановяваме доставките за квартала.Ще чакаме приключване на ремонтните дейности за да възобновим доставките,за което ще съобщим своевременно.Моля да ни извините.“ В тази връзка публикуваме коментара на Желязко Атанасов, споделен на страницата на Община Поморие във „Фейсбук“:
Не е приятно, но следва да се помисли за транспортната схема на квартала за времето на ремонтните дейности. Следва своевременно да се премахват временните знаци. Има домове, до които сега не стигат доставчиците на пици, които са на леки коли. Как до тях могат да стигнат, не дай, Боже, пожарна или линейка? Самият факт, че търговска фирма, която печели не лошо от бизнеса си, отказва да доставя продукта си на територията на квартала е достатъчно красноречив!
Не е лошо да се оцени ефективността на работата на фирмите подизпълнители.
Фирмата, работеща в началото на улица „Мусала“, започна работните дейности в деня на посещението на министър Василева. От тогава минаха поне 50 дни. Към момента не са до никъде. Преди седмица започнаха същинската работа. За живущите в района останаха неудобствата на свалената настилка. Същото важи и за улица „Панайот Волов“ в участъка и от „Княз Борис I“ до пресечката с „Димо Х. Димов“. Настилката е свалена, не са започнали строителните работи, а към момента тя поема част от трафика на затворената „Мусала“.
Създава се усещането за хаос. Хората ежедневно понасят неудобства, които могат да бъдат избегнати. Може би Кметът по-често трябва да е на терена на строителните работи? Или поне неговият ресорен заместник г-н Гайдов!*заглавието е на ЗАД КУЛИСИТЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *