Кметът на Бойко Борисов в Поморие си признава, че през 2013 г. е нарушавал ЗУТ

Кметът на Бойко Борисов в Поморие си признава, че през 2013 г. е нарушавал ЗУТ

Кметът на Поморие Иван Алексиев и общинските съветници забраняват атракционите в Поморие с докладна записка изх. №06-01.155 от 30.05.2014г. на кмета на Община Поморие с мотивитe, че увеселителните съоръжения са в нарушение на закона за устройството на територията
/ЗУТ/. Как тогава, през 2013 г., Община Поморие събираше наеми и такси от наемателите за нещо, което е в нарушение на ЗУТ и не е трябвало да го има???
Сега поморийци чакат кмета на Бойко Борисов в Поморие да се глоби сам, а също така и жената на братовчед си – шефката на Общински Пазари Музакова, затова, че са събирали наеми незаконно и в нарушение на ЗУТ.В същото време изникнаха нови „атракции“ в Поморие!
С новите рекламни палатки, разположени направо на централният площад се нарушава закона за движение по пътищата, като се пречи на туристите да се разхождат спокойно по пешеходната улица. Впрочем, тротоарите в централната част на ул. „Княз Борис I“ са превърнати в магазини, а гостите на града се разхождат покрай движещите се автомобили.
Дали кметът ще се глоби и за това нарушение, ще има да чакаме. Явно местната администрация и изпълнителната власт в Поморие имат голям опит в незачитането на законите!!!
Г-н Цацаров, разходете се до Поморие и попитайте подчинения си прокурор какво работи и за какво получава заплата. Да ни кажете, защото от години не можем да разберем! А отредените терени за озеленяване в града се топят като захарен памук в кметската уста!zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *