КМЕТЪТ НА ПОМОРИЕ ОТИВА НА СЪД

КМЕТЪТ НА ПОМОРИЕ ОТИВА НА СЪД

Кметът-феодал на Поморие продължава да заплашва поименно целия ни екип с институционални репресии, чрез прокуратурата, защото осветляваме нечистите му дела.
ВИЖТЕ: Общински коли и шофьори обслужват кметското семейство в Поморие
„Призовавам чрез вашата медиа Сотир Цацаров да направи проверка в Община Поморие – пълна проверка. Но искам да проверят и „Биволъ“ – Асен Йорданов, Алберта Алкалай, Атанас Чобанов, Стоян Тончев – всички тях да ги проверят от-до!“, заяви пред Канал 3 кметът.“
Истеричен вопъл на един напълно самозабравил се властник.
Заявяваме, че в никакъв случай не преследваме деца. Детето на Алексиев е за съжаление невинна жертва на неговите собствени безобразия. Подло е, че се крие зад детенцето си. Алексиев трябва да бъде разследван за злоупотреба със служебно положение и ние имаме достатъчно данни, с които да подплатим това!
Чл.282 от НК. „Длъжностно лице, което ….. превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или за другиго облага ….. се наказва с лишаване от свобода до пет години…“
В момента подготвяме жалби срещу бруталния клеветник и ще стигнем докрай в разкритията си на неговата феодална империя.
Пеевските бухалки не служат за нищо друго, освен да се опитват да екзекутират истинските медии, за да няма кой да им вади престъпленията на яве и кой да им се противопоставя на мафиотската власт. Те и за това бяха напазарени на килограм с източените пари на КТБ. С парите, които плащаме в крайна сметка всички ние.
Биволъ няма да се спре и ще гази още по-стръвно и безкомпромисно престъпната клоака на тази абсурдна система на тотална подмяна на ценностите. Обществена система, в която най-зловещите престъпници се опитват да играят ментори на законността. Няма да стане! България е все пак част от ЕС и цивилизования свят, а не съветска сталинистка република на мракобесието. Въпреки, че се опитват да я направят такава.
Цялата тази реална сага с поморийския кмет е прекрасен тест за цялата ни съдебна система, за прокуратурата, за медийната среда в България. Както и за същността на Буда и партийната му фирма, с която е заразена държавата ни.
И Алексиев, и Петко Арнаудов, и Лапчев, и цялата кметска корумпирана шайка ще понесат с цялата тежест последствията от мръсните си лъжи и клевети, с които се опитват да заливат Биволъ и да обслужват кампанията на Пеевски. Те са от една и съща кочина и се крепят неистиво в истерията си да увековечат криминалното статукво. Е, ние няма да им позволим. Биволъ и ние всичките…Биволъ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *