Когато ГЕРБ е на власт, по дефиниция убийствата са придружени и от бедствия.Нищо от лъжливите обещания на Борисов и шайката му не е изпълнено, а 5 октомври 2014 го забравихме

Когато ГЕРБ е на власт, по дефиниция убийствата са придружени и от бедствия.Нищо от лъжливите обещания на Борисов и шайката му не е изпълнено, а 5 октомври 2014 го забравихме

Седмицата мина. Днес започна нова. Нещо за брътвежите на премиер-министъра за разкриване на убийствата? Нищо. Ей така, ръси си глупостите, а простаците го аплодират. А даже и гласуват за него и шайката му.
Когато ГЕРБ е на власт, по дефиниция убийствата са придружени и от бедствия. Това е управленският ресурс на тия крадливи некадърници. По времето на Борисов 1 се транспортираха с хеликоптери и БТР-и, правеха се на мъже. Сега и тая роля им омръзна.
Така ще е. Сигурно и новините не гледат и не ги интересуват страданията и нещастията на хората в районите на наводненията и ураганите.
Днес прочетох в интервю с един режисьор – още в заглавието се казваше, че следващият премиер вероятно ще е каруцар. Защо не?
Друг нормален човек търпеливо обясни, че сме на тоя хал, щото ни управляват бивши партийни членове на БКП. Не комунисти, а членове и членки. И с досада изброи десетина. Борисов е в същата компания. На Кунево-Пръмова, Цецка Цачева и който още се сетите. До един юнаци. А наивните простаци лекомислено им дават кредит на доверие и очакват един ден да осъмнат в реки от мед и масло.
Нищо от лъжливите обещания на Борисов и шайката му не е изпълнено, а 5 октомври 2014 го забравихме. И с волско безразличие или телешки възторг безучастни набюдаваме агресивната и крадлива простащина на Борисов Второ недопълнено и непреработено издание.
Любо КОЛЬОВСКИ
Колаж: Кирил Стаменов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *