Когато президентът на една държава е завършен лъжец, тази държава не може да чака добро бъдеще

Когато президентът на една държава е завършен лъжец, тази държава не може да чака добро бъдеще

Когато президентът на една държава е завършен лъжец, тази държава не може да чака добро бъдеще. Четете какво е казала ирландката днес и търсете огнепръскачките: „“Питате къде бях на 10 ноември? Да ви кажа една тайна – бях на площада и бях на митинга“.
Дайте да прочетем изречението отново – той бил на площада??? Аз бях на 12 години по това време, но дори и аз си спомням, че на 10 ноември нямаше никакъв, ама никакъв митинг. Нямаше, бе. Митингите започнаха няколко дни по-късно, но на 10-ти големият екшън беше на пленума на БКП, а не на някакъв митинг. Защото митинг НЯМАШЕ. Вярно е – нашичкият е хороскопаджия и може и да е предсказвал бъдещето, но да изръсиш такава опашата лъжа си е политическо мародерство. Дай сега да си измисляме героична биография. Братче, какъв митинг на 10-ти те гони, бе?
Ето защо не бива да вярвате на нито една историческа фантазия на Плевню – този човек е очевиден митоман и вече почва да вярва на собственото си фентъзи. Тази лъжа обаче е красива метафора за всичките 25 години – измислените герои си изфантазираха биографии и сега се опитват да ги продават на наивниците. Аман вече.Александър Симов
ФейсбукКолаж: Иво Ангелов, „СИЛА“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *