КОЙ ВОДИ т.н. ХИБРИДНА ВОЙНА срещу България?

КОЙ ВОДИ т.н. ХИБРИДНА ВОЙНА срещу България?

Чувам, че по случай 3 март в кулоарите на руския парламент ще има изложба, посветена на историческата дата.
Тия дни чух още, че амбасадата ни в Лондон отказала на българите, живеещи в Англия, да отбележат националния празник и нашенци намерили съчувствие в руското посолство в Лондон. Това означава, че нашият посланик в английската столица има антинародно, антидържавно и безотговорно поведение. Този индивид е за съд! Кой го е пратил на тоя висок пост? Кой му плаща огромната заплата и му дава шанс да има статут на недосегаема личност?
В крайна сметка, кой води т. н. ХИБРИДНА ВОЙНА срещу България? Май ние воюваме със самите себе си. Не стига, че търпим едно некомпетентно и некадърно управление на територията си, ами позволяваме на разни еничари да ни кепазят и в чужбина! Какво очаквате от такава власт? Ред, справедливост, законност и просперитет?
Състоянието на едно общество най-лесно се дефинира, като се погледнат болниците, училищата и гробищата. Както и отношението на дипломатическите и консулските ни мисии в чужбина към българите, които по една или друга причина са извън страната си.
Не знам името на тоя клетник, посланикът ни в Лондон. Не познавам кариерата му, качествата му и липсата на качества у тоя екзепляр. Но и без да знам детайли е ясно, че това е поредният негодник, издрапал до високи позиции със съдействието на нашето безразличие. Както се казва, да пази Бог от лекар, адвокат и български дипломат в чужбина! Пази Боже, сляпо да прогледне!
Свинщина.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *