Кой и кога ще оправи опасни стъпала в центъра на Бургас?

Кой и кога ще оправи опасни стъпала в центъра на Бургас?

„ЗА СЕРИОЗНОТО МИ ПАДЕНИЕ. Това са стълби в нашата махала, по-точно на паркинга зад магазин Рила в центъра. Абсурдният бордюр, изпокъртените стъпала, липсата на осветление…“
Така започва трогателният кратък разказ по действителен случай на бургаската писателка Керана Ангелова. Действието се развива в областния черноморски град, многократно обявяван за „най-добър за живеене“.Ето какво още сподели тя:
„Аз си се движа забързано, но причината една зимна вечер преди две години да се спъна в бордюра, да походя още секунди по инерция във въздуха, да се премятам сетне през изпокъртените плочки и да плонжирам на още два метра върху тротоара… не бе резултат на невнимание, а на посочените обстоятелства.
Увредено коляно, стрес за бъбрека, моментална дископатия… с времето почти се оправиха, само ямката, хлътнала в коляното, изчезва бавно и още личи. Но, с една дума, оцелях!
Обаче онези кошмарни стъпала са си на мястото, все така „красиви“и опасни!“
„На вниманието на отговорните, с молба за съдействие от приятелите журналисти, особено на онези, които работят в общината.
За да ги ремонтират, един ден е достатъчен. Просто един ден“, апелира във Фейсбук пострадалата от опасните стълби в Бургас Керана Ангелова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *