КОЙ ОСЛЕПЯВА БЪЛГАРИТЕ? ГЕРБ ГИ Е СТРАХ (ОТ ПОГЛЕДА НА САМУИЛ), ЗА ДА НЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ!

КОЙ ОСЛЕПЯВА БЪЛГАРИТЕ? ГЕРБ ГИ Е СТРАХ (ОТ ПОГЛЕДА НА САМУИЛ), ЗА ДА НЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ!

АЛЕКСАНДЪР ХАЙТОВ: ГЕРБ ГИ Е СТРАХ ОТ ПОГЛЕДА НА САМУИЛ! ЗАПОВЯДВАТ МИ ДА ПРОМЕНЯ ОЧИТЕ, ЗА ДА НЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ!
В предаването на Любица Кулезич, в пряк ефир, скулпторът Александър Хайтов бе показан директно, докато разговаряше с остър тон по телефона със заместник – кмета на София, който му заповядвал да промени погледа и ефекта в очите на Самуил от паметника, сътворен от Александър Хайтов.
Хайтов буквално намачка заместник –кмета от ГЕРБ, заявявайки му, че ще загубят изборите и ще станат за резил, защото е безумно да бъде нареждано на творец да променя „погледа и очите“ на Самуил, защото „ги е шубе да не загубят изборите“ и „погледа“ не им харесвал.
Александър Хайтов обясни, че е търсил определен ефект в изобразяването на погледа на Самуил и това не се харесало на заместник –кмета на Фандъкова. Хайтов бе категоричен, че няма да промени паметника, заради щенията на управляващите./Afera.bgКОЙ ОСЛЕПЯВА БЪЛГАРИТЕ? НОЩТА НА ВСИ НИЩОЖЕСТВА СЕ Е СПУСНАЛА ПО БЪЛГАРСКО
„Светещите очи“ на Самуил покриха скандала с поредния взрив във ВМЗ-Сопот. КОЙ ослепява българите?
Светещите очи на Самуил изместиха на заден план скандалното изявление на Божидар Лукарски за взрива на полигона в Анево. Дори такъв като Росен Плевнелиев не можа да изтърпи бръщолевенето на Б.Л. за „частната фирма“ и посочи, че стандартите трябва да се спазват, независимо дали става дума за държавна или частна фирма. Изявлението на Божидар Лукарски потресе не само експертната общност. Коментарите във Фейсбук показват гнева на будните българи срещу скандалното изказване на министъра на Бойко Борисов.
Възмутени професионалисти дори са търсили връзка с „Бойко“, за да го попитат дали Божидар Лукарски иска да каже, че 15-те загинали във фабриката на частната фирма на Валери Митков не са проблем за държавата. След отвратителните реакции на властниците, които си играйкат тенис, докато страната изтръпва заради поредния взрив, услужливите медийни партньори на овластените „доброкачествени нищожества“ (Чоран) се фокусираха манипулативно върху удобно раздухания скандал със „светещите очи“ на паметника на Самуил.
Царят на българите може да е умрял от удар, след като е видял ослепените си войници, но пък около „виждащите“ очи на паметника му се разрази малоумна полемика за „естетиката и свободата на твореца“, намесвайки Сталин, да не повярва човек. Няма Лесинг, няма Ингарден – няма естетически канони, има Сосо Джугашвили и „светещи очи“, има властници, които щели да загубят изборите, защото народът щял бил да се „уплаши“. И това в деня на Вси светии.
Нямало да се възмути народът, спомняйки си за ослепените Самуилови войни, гледайки „светещите очи“ на царя, щял да се „уплаши“. Тези наистина ли не разбират какви кощунствени глупотевини дърдорят?! Спорът между заместник-кмета на София и скулптора Александър Хайтов кърти мивки. Очите на Самуил били „като живи, КОЙ да помни ослепените му войни, кой да помни бранителите на свещената земя на българите, земята на Охрид и Драч.
„Не сте Сталин да ми заповядвате. Това е естетиката и концепцията, която аз съм определил. Никакви промени не можете да правите. А това, че ще загубите изборите, си е лично ваш проблем. Има един премерен ефект в погледа на Самуил – нощно време, при запалено осветление и насочено срещу него, до „Света София“, очите леко ще фосфоресцират. Те са като живи.
Това е много интересен ефект, който не е правен никога в света. Тях просто ги е страх в момента, че ще се уплаши народът и няма да им гласува нов мандат. Ако някой ще се провали, това съм лично аз – ще ме оплюят, целият народ ще каже да се махнат тези очи. Тогава ще отида лично аз да ги счупя горе. Никой не може да се бърка на автора как да си довърши нещата. Един от двамата ще стане за резил, това е ясно. Хайде да видим кой ще стане за резил!“, изригва Хайтов.
КОЙ ослепява българите, докато раздухва скандала със „светещите очи“ на Самуил. Кого да видят тези Самуилови „светещи очи“ – войни по Българско отдавна няма, страхливците са безчет. Василий Българоубиец няма кого да ослепи по земите български, ако възкръсне в деня на Вси светии. Ослепени са българите от медийните стражари на властта. Нощта на вси нищожества се е спуснала по Българско. Взривове трещят, „Бойко“ играе тенис, а такъв като Божидар Лукарски дрънка нелепици. И „светещи очи“ в неделната медийна Пустош…/www.bgsniper.comZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *