КОЙ ПОДПИСА НЕЗАКОННОТО СРС ВЪВ ВАРНА, АЙ, АЙ, АЙ! ЗАЩО МЪЛЧАТ ЗА СОФИЯ ПО „ЧЕРВЕИ“!

КОЙ ПОДПИСА НЕЗАКОННОТО СРС ВЪВ ВАРНА, АЙ, АЙ, АЙ! ЗАЩО МЪЛЧАТ ЗА СОФИЯ ПО „ЧЕРВЕИ“!

АФЕРА НАПИСА ПЪРВА И ЕДИНСТВЕНА, ЧЕ „ГЕЛОСАНИЯТ“ /ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ/ Е ЗНАЕЛ ЗА „ЧЕРВЕИ“. ПЪРВИ И ЕДИНСТВЕНИ ИНФОРМИРАХМЕ ОЩЕ ПРЕДИ ДНИ, ЧЕ РАЗРАБОТКАТА „ЧЕРВЕИ“ СТАРТИРА ОТ ВАРНА, ОБХВАЩА БУРГАС, ШУМЕН И СОФИЯ.
Днес изслушването в парламентарната комисия по вътрешна сигурност потвърди всичко написано от АФЕРА.
Първи се разтропа бившия шеф на ОД на МВР – Бургас Милен Димитров, който е с твърде съмнителна, да не кажем по-страшна дума, репутация. Той обаче натопи Цветлин Йовчев и „Гелосания“ в киреча
До този момент контролирано се пропуска информация по „червеи“, касаеща Бургас. За Варна и София прокурори и ченгета още мълчат. А за София по „червеи“ мълчат, защото там е зловещо мазало и всички са навързани като свински черва. Пинизите с „таласъми“ няма как да покрият мащабната потресаваща престъпна ченгеджийска схема, ръководена от ВИСОКОПОСТАВЕНИ ШЕФОВЕ.Както вече писа АФЕРА утре потегля взривоопасен сигнал по „червеи“ от Варна за незаконно СРС, подписано през април 2014 година!
Кой подписа незаконното СРС във Варна, ай, ай, ай! И как ще спасяваме сега задници? АФЕРА продължава да чака прокуратурата да си мръдне собствения задник за да потърси отговорност защо шефката на ВРС пък подписа за бъде контролиран „трафика на данни“ на сайта АФЕРА!
Освен шефката на ВРС, обаче да се готви и оня, който е подписал незаконни СРС във ВОС.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *