КОЙ „ПРИКЛЮЧИ” ПЕТКО СЕРТОВ И НЕ ПОСРЕЩНА С НЕГО БЪДНИ ВЕЧЕР

КОЙ „ПРИКЛЮЧИ” ПЕТКО СЕРТОВ И НЕ ПОСРЕЩНА С НЕГО БЪДНИ ВЕЧЕР

23.12.2014. Точно в 17:00 АФЕРА публикува:„КОЙ уплаши Петко Сертов. КОЙ търси Сертов за да го „думне”. КОЙ натрапва Гърция умишлено и след труповете ли ще се появи Сертов.”
В същия ден гелосаният главен секретар на МВР предколедно е спешен да „презентира” „приключването” на „случая Петко Сертов”. Първо уводомява слугите – журналя да клечат на тротоара пред вътрешното министерство за „изънредно включване”, малко по-късно набутва „гръцките служби”, че са изтропали „локализирането” на Сертов в Гърция.
Гелосаният моли Сертов, като „човек от нашите редици”, да се обадел, да си представел личната карта, където и да е, само за да приключели родните чингита да „се ровят в личния му живот”.
Гелосаният овъртолва слугите – журналя с „конкретни” подробности от „локализирането” на Сертов и аха-аха да го набута с някоя курва под ръка, въпреки че това е внушението, но се спира и набляга на думичката „САМ”.
Гелосаният е натоварен да изпълни поръчка. Точно като в мафията. Но този път мафията залага на дърварски „пощальон”.
„Презентирането” на деня е завършено с дежурната Михнева, която чела – недочела материала в АФЕРА, умишлено контролирано го краде, но манипулацията и още по-умишлено трябва да пласира не важното, което АФЕРА вече е изрекла, а точно обратното – да смачка онова, което е изречено от АФЕРА, за сметка на „бизнес-битови-лични” блябосвания, които окончателно да успят публиката.
Михнева се опива от себе си. Едва не се подмокря по Канал 1. Петко Сертов „заплашен”, квичи и се изживява като „ние, от прокуратурата”. Бърза проверка обаче показва по-късно, че от същата прокуратура са потресени. От изпълненията михневски.
След „презентациите” на гелосания МВР – главен секретар, медиите, които са под контрола на Пеевски & Борисов, също „приключват” случая.
Сертов да спре да джитка из Гърция, или където и да е там, да се обади, защото аман от някакви си сертовци, дето махат гащи и МВР, видите ли, не само че ги разкрива, ами и ги моли да се покажат, и да обяснят „личните си” неволи.
Целият този ПОРЪЧКОВ, УМИШЛЕН ЧЕНГЕДЖИЙСКИ БЪЛВОЧ, В СЪЩИЯ МУ ПРОЧИТ, Е ПРЕДСТАВЕН НА ПРОКУРАТУРАТА.
Нямало данни за извършено престъпление НАД Петко Сертов – сто пъти повторено от гелосания главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, влязъл в ролята на конферансие на КОНСИЛИЕРЕ.
Нищо няма. Нищичко. Квичи и „новият” вътрешен министър Веселин Вучков, който носи само собственото си тяло, иначе другото му е – в цялост – Цветанов.
Прокуратурата не е образувала досъдебно производство, а не го е образувала, защото МВР И СПЕЦСЛУЖБИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЯТ КАКВИТО И ДА Е ДАННИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ИЗВЪРШЕНО СРЕЩУ СЕРТОВ.
25 – ти ден.
Бившият шеф не на зеленчуковата борса, а на ДАНС го няма.
Въпреки, че гелосаният Лазаров го е „локализирал”.
Прокуратурата може да разчита единствено на разследващата работа на МВР и спецслужбите и ПРЕДОСТАВЕНОТО ИМ ОТ ТЯХ ПО СЛУЧАЯ „СЕРТОВ”.
А В ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО МВР И СПЕЦСЛУЖБИТЕ ОВЪРТОЛВАТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ПРОКУРАТУРАТА, С „ЛИПСА НА ДАННИ”, ИЛИ ПОДХВЪРЛЕНИ „УДОБНИ” ОБСТОЯТЕЛСТВА – КАКВО ПРАВИМ?
Какво /да/ прави в такава държава Петко Сертов?!
В публикацията на АФЕРА „
КОЙ уплаши Петко Сертов. КОЙ търси Сертов за да го „думне”. КОЙ натрапва Гърция умишлено и след труповете ли ще се появи Сертов.”
, за умните е казано всичко. Който има очи вижда. Който има уши – слуша.
25 –ти ден.
Петко Сертов по никакъв начин не се обажда на гелосания представител на МВР, пратен от ГОСПОДАРИТЕ СИ, да хвърля пиниз, да залага гюме, да чука с кльона, докато „шарана” подскочи над водата.
В навечерието на Бъдни вечер, МВР и спецслужбите на България, които служат на същите чорбаджии, на които се дупят мнозинството от медиите, мерзавски се изплюха не само върху близките на Петко Сертов, не само върху самия Петко Сертов, но и върху живота му.
„Приключвайки го” като „случай” в графата „Петко, стига си мърсувал, бе, обади се”, тези мерзавци сътвориха гаврата да унижат биографията му.АФЕРА може да им отговори с усмъртително кроше – а ла Кличко – и да направи за смях цялото МВР и всички спецслужби на България. Можем само с едно изречение да нокаутираме РЕЖИСЬОРИТЕ, а Гелосаният главен секретар на МВР да го пратим в необратимо пенсиониране завинаги, като разкажем кратичко КАКВО СЕ СЛУЧИ НА 23 ДЕКЕМВРИ – 24 ДЕКЕМВРИ, ДОКАТО СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ ЛЪЖЕШЕ НАГЛО КАК „СПОКОЙНО” СЕРТОВ СИ ПИЕЛ УЗОТО В „БАРДАК”.
Можем, но няма да го направим, защото за разлика от МВР и българските специални служби, АФЕРА ПАЗИ ПЕТКО СЕРТОВ. И ГО КАЗВАМЕ В ПРАВ ТЕКСТ НА ОНИЯ, ДЕТО УТРЕ МОЖЕ ДА НИ ИЗКАРАТ ОТ КЪЩИ БЕЗ ТЕЛЕФОНИ И ДА НИ ПРИНУДЯТ ДА ЗАМИНЕМ С НЯКОЙ „ОПЕЛ”. ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ, НАВРЕНИ В НЯКОЙ БАГАЖНИК.Докато Гелосаният ЗЛОУПОТРЕБЯВАШЕ С „ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ”, НЕбългарските служби ПАЗЕХА ПЕТКО СЕРТОВ.
Толкова.
Защото, ако за МВР и българските служби, продукт и салфетка на Сараите и Банкя, изчезването на бившия шеф на ДАНС в продължение на 25 дена е „разходка в някой бардак”, АФЕРА е наясно, че УПЛАШВАНЕТО НА ПЕТКО СЕРТОВ ОТ КРЪГОВЕ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ Е РАВНОЗНАЧНО НА ЗАПЛАХА И Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
КОЙ уплаши Петко Сертов и защо?
Написахме го в предишния си материал.
Петко Сертов не е нито клоун, нито треторазрядна мутра, за да си играе на читалищни спектакли.
„Генералчетата” мълчат.Пеевски/Борисов/Доган/Цветанов – също. Единствено Гелосаният плещи като му задействат копчето. А му го задействат, когато, аха-аха, някой напипа истината и истината трябва да бъде удавена в жълтакавото блато на михневистите с „версиите”.
Аферата „Петко Сертов” обаче не е приключена.
И става все по-жестока играта.Пазят го НЕ НАШИТЕ, А ЧУЖДИТЕ.
Кой човек е пазен по принцип? Този, който е заплашен.
Кой по принцип трябва да открие от кого е заплашен човека?
Прокуратурата, като „господар на производството” възлага това на МВР и службите.
Ами ако МВР и службите са в „играта”? Тогава?
На кого да разчита Сотир Цацаров? На Пожарната ли?
Това дава ли ви отговор защо Петко Сертов изчезна от ТАЗИ ДЪРЖАВА?
Каквото има да става – предстои.
Гел в „Южен поток” не се разтваря.Веселина ТомоваП.П. В ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ТОВА КАК СЕ „ЗАХЛУПВА” ИСТИНАТА – половин час след статията на АФЕРА във в. „24 часа” се появи заглавието, пробутвайки за пореден път „версията“ за „лични и битови причини“: „Гърция: Сертов дава ясни сигнали, че е жив и здрав”.Петко Сертов умишлено дава ясни сигнали, че е жив и здрав, но не иска да се легитимира в полицейско управление. Това смятат гръцките власти, научи “24 часа”.
Това смятали „гръцките власти”, според „24 часа”.
АФЕРА праща много здраве на Гочева, Пеевски и Борисов. За кекавия пласмент.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *