КОЙ РЕШАВА ЗА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ? БОРИСОВ МЪЛЧИ КАТО БЪЛХА В ГАЩИ, ЗАЩОТО ГОСПОДАРИТЕ МУ ОТ САЩ СА ГО СМАЗАЛИ ДО ДНИ! ЕДНА ЖАЛКА КОЛОНИЯ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

КОЙ РЕШАВА ЗА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ? БОРИСОВ МЪЛЧИ КАТО БЪЛХА В ГАЩИ, ЗАЩОТО ГОСПОДАРИТЕ МУ ОТ САЩ СА ГО СМАЗАЛИ ДО ДНИ! ЕДНА ЖАЛКА КОЛОНИЯ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

Прави се всичко възможно, за да се прати в глуха линия един невероятен международен инцидент: забраната на руски самолети да минават над България на път за Сирия. Това е изключително отговорно решение, което удря в корена българските интереси. Запада вече кляка и търси варианти как да смекчи глупавите си санкции срещу Москва, а ние забраняваме небето. Кой трябва да вземе това отговорно решение? Ако сме нормална държава – парламентът. Или поне правителството и лично премиерът, за да носи отговорност. А какво разбираме от изявление на говорител /???/ на външното министерство, познатата ни Бетина Жотева: „решението е взето самостоятелно от МВнР“?! Ха така, значи американският хрантутник и подлога, по тяхна воля министър – Митов, взема решение, което излага на риск важни международни отношения. И Борисов мълчи! Ръководството на парламента се прави на разсеяно, опозиция няма, Волен Сидеров се обажда, но неговият вик увисва сред зловещо мълчание.
Осъзнава ли това продажно момченце и смотаният земеделец Ненчев, който е военен министър, какво направиха? Не, защото те като папагали правят това, което им казват тези, дето са ги посочили – американското посолство. А истината е: като не дадохме небе на руските самолети, ние всъщност възпрепятстваме изпращането на хуманитарна помощ и въоръжение на Асад и така на практика ставаме съюзници на ИДИЛ и „Ал Кайда“.
Сравнявайте позициите на САЩ и Русия. От досегашните въздушни бомбардировки на американските самолети срещу обекти на Ислямска държава ефектът е нищожен, защото няма разрушено нито едно находище, нито една сонда, от които те помпат суров петрол и го продават на черния пазар. Това се прави, за да се хвърля прах в очите на световната общественост. Русия има друг подход, защото Ислямската държава не е заплаха за САЩ, но за Москва е заплаха, както за Китай и Иран. И предложението на Кремъл е: сухопътна офанзива срещу ИДИЛ, в която да участват въоръжените сили на Ирак, Иран и Сирия. Затова подпомага тези държави, за да могат да се справят с Ислямската държава и да се сложи точка. Ала Вашингтон не иска това. Затова нашите смешници министърчета се правят на бабаити и забраняват минаването на руските самолети.
А Борисов мълчи като бълха в гащи, защото хайде ги скастри, хайде господарите му от САЩ са го смазали за дни. Една жалка колония, това е България!Стефан Северин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *