КОЙ СЪЗДАДЕ КОПЕЛЕТО?

КОЙ СЪЗДАДЕ КОПЕЛЕТО?

ПЪРВА ЧАСТ
„Ученикът, който преби 64 годишния Чанко Стайков в автобус №15, е заловен. От полицията съобщават, че той е 16 годишен и пред органите на реда обяснил агресията си с факта, че бил нагрубен от потърпевшия пред момичето, с което пътували.
Самоличността на момичето също е установена от полицейските служители, като предстои да бъде разпитана в качеството й на свидетел за изясняване на детайли по инцидента.
На пострадалия ще се извърши съдебно-медицински преглед. Предвидено е провеждането и на множество допълнителни процесуално-следствени действия по документиране на инцидента.“, съобщават разни сайтове. Лично мен тоя нелеп инцидент ме потресе – шестнайсетгодишно копеле пребива възрастен мъж без никакви основателни причини.
После се замислих върху базовия въпрос: Кой създаде останалите копелета? Кой е бащата и кой акушира раждането на ония около 250 нещастници, които се изпозастреляха и продължават да се гърмят и убийствата им завинаги ще останат в графата „Неразкрити тежки престъпления“? Кой е бащата на Кюлев, Илия Павлов, Крушата, Мечката, Крокодила и останалите стотици и хиляди имитатори на пазарната икономика? Ами бащите на Борисов и фалшифите му политически опоненти? Татяна Дончева май каза, че Борисов е продукт на лукановци, костовци и разни сашодончевци, които не успяха да предвидят, че техният Франкенщайн един ден ще се еманципира от родителите си и ще им навреди до смърт.
Не успяха да предвидят бащите-развратници, че извънбрачните им деца един ден ще се събудят, обзети от неописуема алчност и ще посегнат не само на капиталите, ами и на физическата цялост на родителите си мръсници.
Класиците казват, че историята винаги се повтаря като фарс. При нас историята се потретва и почетвъртва и аз не знам как се нарича това.
На пръв поглед между двата вида копелета няма нищо общо. На второ четене обаче се вижда отчетливо, че и едните, и другите копелета са резултат на едни и същи сексуални политически неразбории. У нас политическата генетика не е просто наука. Политическата генетика е изкуство. Изучава се в Библиотекарския институт или университет, както сега е прието да се казва.
А копелето, пребило възрастния човек, е само на 16 години, учило е, спортувало е, лекувало се е и е живяло за сметка на мен и на вас, тъй като сме издържали живота на това копеле с данъците си. Забелязах, че в дописките за тоя отвратителен инцидент дебело се подчертава, че копелето е удряло възрастния човек в лицето и това е било извършено много „професионално“, а останалите пътници в превозното средство на ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ са наблюдавали безучастно, равнодушно и с безразличие отвратителната сцена на побоя.КОЙ СЪЗДАДЕ КОПЕЛЕТО 2
Оказа се, че пребитият 64 годишен мъж в бургаския обществен транспорт, станал жертва на 16 годишен побойник, е АВИОИНЖЕНЕР!
Тъпото 16 годишно копеле е пребило АВИОИНЖЕНЕР! Знаете ли какви отговорности има един авиоинженер? Аз знам. А какви отговорности има тъпото копеле-побойник, което сега ще се измъкне от отговорността и възмездието на закона, тъй като е САМО на 16 години, не носи наказателна отговорност, поради непълнолетие и след време ще пребие или убие друг човек?
Тая история ми напомня един черно-бял американски филм. Казваше се „Инцидентът“. Произведен е някъде в края на 50-те или началото на 60-те години на миналия век. В тоя филм се разказваше за един демобилизиран войник, който се би с двама или трима негра в нюйоркското метро. Неграта нападаха белите пътници, а войникът накрая ги преби и умря.
Ние сме белите пътници. Мълчаливите пътници. А неграта, които също са белокожи, ни пребиват в градския транспорт.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *