КОЙ уплаши Петко Сертов. КОЙ търси Сертов за да го „думне”. КОЙ натрапва Гърция умишлено и след труповете ли ще се появи Сертов

КОЙ уплаши Петко Сертов. КОЙ търси Сертов за да го „думне”. КОЙ натрапва Гърция умишлено и след труповете ли ще се появи Сертов

19 –ти ден.
Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов го няма.
След 19 дни, набълбукани от истерични опити на определени среди да вкарат Петко Сертов в „битов” и „личен” водевил, е време да зададем важните въпроси.
19 дни обществото бе облъчвано натрапчиво, налудничаво, мерзко, и всъщност уплашено, с послания от определени „журналя”, използвали да захлебят някоя и друга пачка от определени кръгове, които никак не искат Петко Сертов да се намери.
Жив.
Досъдебно производство няма образувано. Като мантра „МВР” –то и „прокуратурата” – и двете в умишлено поставени кавички, тръбят, че нямало данни за престъпление извършено срещу Петко Сертов.
И докато по други случаи с „изчезвания” маниера и на ченгета, и на прислугващите „журналя” от медийна среда, от която у нас изключенията се броят на пръсти, бе коренно различен, с Петко Сертов от първи взор се открои – умишлено внушавания фалшив пласмент.
Това обаче няма нищо общо с рутинната ченгеджийска практика в такива случаи – да подхвърлят контролирано инфо към медиите, за да заблудят „противника”, когото издирват.С Петко Сертов умишления менте – пласмент бе ПОЛИТИКА.
Светкавично първоначално го „самоубиха”. После го вписаха в графата „Дон Жуан”. После го объркотиха с „криминални елементи”. После „реконструираха” в „сензационни” видео-записи, които копи-пейст а ла Цветанов – „презентираха”.
Изпратиха го в Гърция. Приличал им мъж на Петко Сертов.
Като че ли в Гърция няма камери и служби, а има идиоти, които си бъркат в задните части.
Купища „генералчета”, които се посират от онова, което знае Сертов, и от това всъщност е кой е Сертов, моментално – нетипично за „генерали” – в жълти долнопробни медии ВСИЧКИ! – до един – пласираха „версията” за „битов, нещастен, личен” инцидент.
Даже и Драшков не от селото си, дето копа, а от центъра на столицата, се обади.
„Генералче”, което понастоящем, като овчарчето Калитко, се отзова като шеф на парламентарната комисия по национална сигурност пък направо отсече – к’во се занимава цялата държава с някой си, който заминал някъде си.
Нали се сещате какво би се случило, ако Бойко Борисов беше изчезнал? Или товариш Иван Костов?
Щяха да ревнат всите глашатаи на „истината” като заклани.
Сега обаче са пестеливи откъм истина и разточителни откъм гротесковите лъжи.
Главният секретар на МВР – Светлозар Лазаров, който през ден търчи в Банкя да се мазни на Борисов, дялка „презентационен” пиар на гърба на Сертов, белким Борисов го „ожали”/ по Михнева/ и не го „погребе” /пак по Михнева/.
Медиите, които изобщо, ама изобщо нямат нищо с Пеевски, я докараха дотам, че да правят „новина”, от прес анонс, предназначен за редакциите: „Ще се проведе кратко изявление на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и заместник директора на СДВР. Събитието ще се проведе пред сградата на МВР в 13.00 часа.”
„Новината”, че гелосаният Лазаров ще „презентира” за пореден път Сертов на тротоара пред МВР бе тиражирана, като че ли е хванат Сертов с калашников на рамо.Да оставим обаче „михневите”, „жълтакавите”, поръчкови и официалния ченгеджийски, истеричен пласмент. И да вървим към ОНОВА, КОЕТО СЕ КРИЕ!
Официално от МВР, след като допуснаха първоначалните дърварски, контролирани внушения за „самоубил се”, „любовник”, „беден и гладен”, психично истерясал”, натрапчиво, даже инатлийската, облъчват обществото, че Петко Сертов бил в Гърция.
Ама задължително.
Ама толкова задължително, че чак се объркаха в изявленията си – коя камера кого точно „заприличал на него” била снимала. Главен секретар на МВР, вътрешен министър и шеф на „Гранична полиция” изпляскаха взаимно отричащи се „тези”, с които хвърлиха в потрес не само европейските, но и занзибарските специални служби.
Преди Бъдни вечер, Лазаров, който умора няма, пришпорен, пак заблябосва за Гърция.
Да приемем, че Петко Сертов е отпрашил за Гърция.
Да приемем, че Сертов е там.
Минал бил границата, купил си цигари, в опела бил мъж, който приличал на него – Лазаров се скъсва да „презентира” записи, след „техническа обработка”, че да са гледаеми.КАКВО ИСКА ДА НИ КАЖЕ МВР – ВУЧКОВ & ЛАЗАРОВ, ЧЕ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ СА КРЕТЕНИ ЛИ?
До този момент – 19-ти ден от изчезването на Петко Сертов – гръцките служби мълчат и не дават никакви податки да са „открили” на тяхна територия следи от Петко Сертов.
Гръцките служби ахмаци ли са? Няма ли в Гърция поне една камера, като тия у нас, дето ту ги има, ту ги няма? Като мина гръцката граница Сертов извънземните ли го обвиха в невидим скафандър? Едва днес, неслучайно преди медийно „сухите“ Коледни и Новогодишни празници Лазаров „благодари“ на гръцките спецслужби. За какво? За „оперативно инфо“? За подхвърлена „илиада“, която неистово се бърза да бъде пробутана на публиката?!ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ ГЪРЦИЯ ОЧЕВАДНО УМИШЛЕНО МЪЛЧИ! ЗА ОНОВА, ОТ КОЕТО ТРЕПЕРЯТ РОДНИТЕ „ТАРИКАТИ“.
А ЗАЩО МЪЛЧИ ГЪРЦИЯ?
И ако Петко Сертов, оставяйки си телефоните, което АФЕРА продължава да твърди, че означава, че е имал важна среща, която не е трябвало да бъде проконтролирана, е духнал, то от какво е бил уплашен?
КОЙ уплаши Петко Сертов? Защо? Или обърнато наопаки – КОЙ се уплаши от Петко Сертов?
Ако се проследи цялото поведение на МВР, медийните слуги на МВР, Пеевски и Борисов, които заляха пространството с безумия, за отклонят вниманието от задкулисието, веднага лъсва, че играта е далеч по-жестока.
И ТЯ ПРЕДСТОИ.Петко Сертов НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАМИРАН. ПОНЕ ЗАСЕГА.
Сертов изчезна в откъс от време, точно, когато се разрази бомбата с „Южен поток”. Много удобно бе да бъдат пуснати „глашатаите”, които да не споменават и буквичка от „Южен поток”, за сметка на „самоубиването” и „любовниците”.Ако някой още не е наясно, покрай „Южен поток” предстоят убийства. И оборите ще бъдат разчистени. ДАНС години наред СЛЕД СЕРТОВ бе на „Сараите”, Пеевски и Доган.
Някой задава ли си въпроса – ами ако гръцките служби УМИШЛЕНО не сътрудничат на нашите и умишлено не дават информация за Петко Сертов? Или подават умишлено „удобна“ информация? Предстоят шокиращи размествания у нас покрай „Южен поток” – и в политиката, и в управлението, и в … КИНТИТЕ.
След като Сертов изчезна, в първите дни бе направен опит да бъдат вкарани в ситуацията и янките, като се избълва „медийно”, че бил в САЩ. Направиха го „журналяйки”, които са под пълен контрол на Борисов. И … Пеевски.
Покрай „Южен поток” у нас влязоха ОГРОМНИ ПАРИ, които бяха безогледно окрадени. Апропо, важно е да се знае, че ДАНС /без Сертов, под опеката на Доган/ проспа и КТБ, и схемите с кинтите по „Южен поток”. Пардон, не ги „проспа”, а ги ПОКРИ.
Сега Бойко Борисов, поне му се иска, напъва да изземе ДАНС изцяло от Доган. А някой спомня ли си, че при ДАНС -1 /на Петко Сертов/ имаше най-много инфо и разработки за момчето от Банкя с филията с мас?! И за Доган, апропо?!
Петко Сертов със сигурност не е от Левуново.
Той е бив шеф на специалните служби на България. Той знае какво се случваше, случва се и какво ще се случи с НЕУДОБНИТЕ.
Сега УЖ го търсят. Да, истински го търсят онези, включително и от кръга „Банкя”, но не за да го „презентират” пред публиката и медиите.
Петко Сертов ИЗПРЕВАРИ СЪБИТИЯТА, КОИТО ПРЕДСТОЯТ.
И сега кръговете , които чакат „ресто”, са в невидение и шубелисани.
Случайно ли е, че от посолството на белоглавите орли, бесни, ПРЕДУПРЕЖДАВАТ БОРИСОВ И КОМПАНИЯ, да не се пускат умишлени слухове, че Сертов е в САЩ и че „американските служби го криели”?!Янките недвусмислено са предупредили „Първия” да изтегли хората, които пускат слухове по медиите за Сертов и САЩ и да не стрелят на посоки, очаквайки съдействие от тях по тоя въпрос.
САЩ ДИРЕКТНО ИЗРЯЗВАТ БОРИСОВ И СИЕ ДА НЕ ПРАВЯТ ТЪНКИ ШМЕКЕРИИ.
Така слугинските журналя моментално са спрени по темата „САЩ” и са вкарани умишлено в дестинацията „Гърция”.
Междувременно, ако на някого още не е ясно, Цветан Цветанов е вкарал ресурси и възможности за паралелно „СОБСТВЕНО” разследване.
Гелосаният главен секретар е използван като „чучело”, за да „изкара” Петко Сертов „на светло”.
Преди Бъдни вечер и Коледа, ЗНАЕЙКИ, ЧЕ МЕДИЙНИЯТ ЖИВОТ ЗАМИРА, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров е спешен на стълбите на вътрешното министерство да дава „извънреден” брифинг.
Бърза се. Неистово.Сертов ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, СПОРЕД МВР, ТРЯБВА ДА Е В ГЪРЦИЯ.
ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР ПЛАСИРА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ СЕРТОВ Е „ЛОКАЛИЗИРАН” СЛЕД ИЗЧЕЗВАНЕТО МУ В ГЪРЦИЯ.
„Локализирането” се оказва на 20 декември в хотел и на 22 декември. Обещаните записи … ги няма! Лазаров не ги е наместил „технически“.Преди Бъдни вечер главният секретар за пореден път НАБУТВА съпругата на Сертов и всъщност тържествено оповестява, че „случаят Сертов е приключен“. Джитка си Сертов из Гърция и толкова. Забравете!
Петко Сертов изчезва на 5 декември. На 9 декември /в понеделник!/ е трябвало да присъства на панахида на близкия си приятел /като брат/ Сурталов – 40 дни от неговата кончина. Три дни преди това уговаря другия си варненски приятел Йордан Кръстев да го чака на варненското летище и заедно да отидат на панахидата.За Сертов това е нещо, което той НИКОГА НЕ БИ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА ПРОПУСНЕ. ОСВЕН, АКО…
ОСВЕН, АКО НЯКОЙ НЕ МУ ПОПРЕЧИ или освен, ако някой не го принуди да действа „в ситуация” така, както не е подозирал преди това, че ще стори.
МВР – в лицето на Вучков и Лазаров, управлението на държавата – в лицето на ГЕРБ – Борисов /Цветанов, службите – в лицето на „Кръга Драшков”, разбирай Доган – нямат интерес да търсят ОФИЦИАЛНО Сертов. Друг е въпроса, че определени кръгове от тях го търсят неистово НЕОФИЦИАЛНО.
Точно поради тази причина „гръцките служби”, на които благодари Лазаров не дават никаква ВАЖНА информация.Покрай „Южен поток” тече ВОЙНА. И ще падат трупове.
Предстои да видим дали СЛЕД труповете ще се появи Сертов.
Или ще го докопат ЗАД КУЛИСИТЕ по-рано.Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *