КОЙ ЩЕ ОТГОВОРИ НА „ОБОСНОВАНОТО СЪМНЕНИЕ“ – ВОЗИ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ФАЛКОН КУРВИ, ДРОГА И МИЛИОНИ В КЕШ?

КОЙ ЩЕ ОТГОВОРИ НА „ОБОСНОВАНОТО СЪМНЕНИЕ“ – ВОЗИ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ФАЛКОН КУРВИ, ДРОГА И МИЛИОНИ В КЕШ?

Предвид „обоснованото съмнение“, изказано така грамотно, интелигентно, красиво и умозрително от говорителката на Външно министерство Бетина Жотева, че руските самолети превозвали нещо друго, а не хуманитарна помощ, разбирай оръжие, предвид и настояването на външният министър Д. Митов, че ако пуснели руски самолети, то това щяло да стане само, ако те бъдели проверени от българските власти, АФЕРА пита чистосърдечно:
КОЙ/ТОЙ ще отговори на „обоснованото съмнение“ – вози ли правителствения фалкон курви на повикване от ВИП правителствени особи, вози ли наркотици или милиони в кеш? Ако този въпрос на някого се струва скандален, КОЙ ще провери какво аджеба точно вози фалкона и ще се наеме ли външният министър с искане на чуждестранни наблюдатели при проверките /регулярни/, например?
„Обоснованото съмнение“ естествено не отправяме като въпрос към главния прокурор Сотир Цацаров, тъй като той е зает да не пропусне някоя оперативка всяка сряда при Бойко Борисов. Не питаме и обслужващите пилоти, както и някои генерали, нагърбили се /?!?!/ да пилотират някои „нежни“ полети, защото, не дай Боже, ще измрат набързо от „инфаркт“ в някой хотел в Правец.Afera.bg
Колаж: Фейсбук
Бележка на Зад Кулисите: Най-жадни за курви и „бело“ били Москов и Лукарски. Ама ние не го твърдим. Така разправят някакви момчета от Пловдив, които държали курви. И още казват, че Боко черпил. Ама с чужда пита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *