КОЛКО ВЕЛИК Е ТИКВОНИЙ БАНКЯНСКИ – НАРЕДИЛ ДА ГЛАСУВАТ 100 МИЛИОНА ЕВРО ЗА ЮНКЕР. НА ТОВА МУ ВИКАМ ПРЕДИЗБОРЕН РУШВЕТ

КОЛКО ВЕЛИК Е ТИКВОНИЙ БАНКЯНСКИ – НАРЕДИЛ ДА ГЛАСУВАТ 100 МИЛИОНА ЕВРО ЗА ЮНКЕР. НА ТОВА МУ ВИКАМ ПРЕДИЗБОРЕН РУШВЕТ

К’ва е тая истерия по гръцкия дълг? ‘Що е тоя рев, че Гърция отивала към фалит, че ще излиза от еврозоната? Даже днес един неорентиран гербераст обясняваше как ще се върне граничния контрол и ще попълваме митнически декларации при влизане и излизане на границата с Гърция.
Прости му, Господи, неграмотността не е порок! От’де да знае депутатина разликата между „Европейски съюз“ и „Еврозона“. Това не се учи в Магнаурската школа в Симеоново! Което не му попречи да се пеняви колко лош народ са гърците, защото не искали да си плащат дълговете и сега ние трябва да се напинЯме да плащаме и за тях! И колко велик е Тиквоний Банкянски, защото наредил на правителството да гласуват 100 000 000(сто милиона) евро да се дадат помощ на Юнкер, за да реализира плановете си! Кои планове – само Боко и Юнкер си знаят! На това аз му викам – рушвет, узаконен с решение на МС! За да се изсипят всичките хрантутници след два месеца, да славославят герберастите и омайват непрогледналите следовници на герберастката върхушка! И целият рев срещу елините е за всяване на уплах и паника – ако не сме ние герберастите, ще станете като гърците! Тая мантра божеството от Банкя повтаря от 2009 година!
Много се надявах поне едно нещо да свърши като хората – майка ми да взема „гръцка“ пенсия! Ама, тя некадърността, по хората ходи – не можа да ни направи като гърците, дори да падат – го правят гордо! А на нашите тюфлеци кръста им мек, а устата голяма – вече дудука малък за тях е, трябва флигорна!
Затова Европата от днес говори за „оставане на Гърция в Еврозоната“ и май забравиха за фалита! Така както забравиха за мераците Тиквонийски да го приемат в тази зона!
Всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола!
Иван Петров
Адвокат, апелативен прокурор на София /1998 – 2005/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *