КОЛКО СТРУВА „ИЗДИРВАНЕТО” НА СЕРТОВ? Я, ДА ВИДИМ ПЕЕВСКО-БОРИСОВОТО РЕСТО!

КОЛКО СТРУВА „ИЗДИРВАНЕТО” НА СЕРТОВ? Я, ДА ВИДИМ ПЕЕВСКО-БОРИСОВОТО РЕСТО!

Първо бе жълт вестник и жълтакав сайт, които изобщо, ама изобщо нищо общо нямат с Пеевски. „Гръмнаха” с умишлено поръчкова статия, мерзка и отвратителна – с която трябваше да вбесят народонаселението, че плащало пари за издирването на някакъв си тип Петко Сертов, дето избягал с любовницата си, скарал се с жена си, и …:“Жалко и тъжно е, че този човек е бил председател на ДАНС. Направиха на маймуни цялата държава, докато решават личните си отношения, гневят се на безотговорността на топ шпионина ръководители на МВР”.
„Ръководителите на МВР”, дето се гневят, според поръчковите журналя, естествено са от ранга на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, лично подчинен на Делян Пеевски и вероятно министъра на МВР – някой си Цветанов в тялото на Вучков.
Манджата бе подгрята, че: „МВР похарчило 200 бона за издирването му. Мащабното издирване на Петко Сертов е струвало около 200 000 лева на полицията. След като бившият председател на ДАНС бе обявен за издирване от жена си на 5 декември, в акцията по търсенето му се включиха над 100 полицаи, на които трябва да бъде платено за допълнителен труд. Най-големия разход – около 40 000 лева, е бил изразходван за вдигането на хеликоптер в средата на декември, който 4 часа диреше безрезултатно автомобила на Петко Сертов в района около Петрич и Сандански.”
Утре – по bTV пак ще дъвчат същия пласмент, за да продължат линията на запълване на „аферата Петко Сертов” с помия, за сметка на истината.Я, да видим сега Пеевско – Борисовото ресто! Защото МВР и службите в момента се управляват под чорбаджийския контрол на ГЕРБ и ДПС ЗАЕДНО, РАЗБИРАЙ ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ ТУПТАН.
Прокуратурата на България НЕ СЕ ЗАНИМАВА СЪС СЛУЧАЯ „СЕРТОВ”. И ТОВА Е КАТЕГОРИЧНО. НЯМА ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО, НЯМА ДАВАНИ УКАЗАНИЯ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, НИТО НАБЛЮДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ПРОКУРАТУРАТА НА ДЕЙСТВИЯТА НА МВР И СЛУЖБИТЕ, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ МВР И СЛУЖБИТЕ ДЕЙСТВАТ САМОСТОЯТЕЛНО.
200 000 лева са си изчислили Пеевско – Борисовите медии „масрафа”, дето „трябвало да се плати” на ченгетата.
И за какво, апропо?КАК ТОЧНО „ИЗДИРВАХА” СЕРТОВ ГЕЛОСАНИТЕ?
Гелосаният главен секретар на МВР обяви, че ще чака времето да се оправи, че да пуснел хеликоптер. Дали го пусна никой не разбра, а и да го е пуснал, тоя хеликоптер да не е на Пеевски, че да му плащаме на частно масрафа? Лазаров да не е шеф на частна детективска фирма, или е главен секретар на МВР, и дали Сертов е изчезнал, или бай Петко от Драгиново – все е тая, той е длъжен да го издирва. Ако трябва и с хеликоптер.
В тоя ред на мисли, кога Лазаров ще плати от личния си джоб потрошените данъкоплатски пари за идиотската си акция в Лясковец, при която загина на всичкото отгоре и една барета?!100 полицаи се включили при „издирването” на Сертов с „извънреден труд”. И какъв точно бе тоя „извънреден труд”, моля ви се? Да не би тия ченгета да работят в частна фирма, или са длъжни да си вършат работата в МВР?
ИДИОТИ ЛИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ И МВР, И ЗАЩО ПОЗОРА НА СЛУГИНСКИТЕ МЕДИИ ПЕЕВСКИ СТИГНА ДО МЕРЗКИ НИЗИНИ ДА НЕ ЗАДАВА ИСТИНСКИТЕ ВЪПРОСИ, А ДА МАНИПУЛИРА БЪЛГАРИТЕ С КОНТРОЛИРАНИ БЪЛВОЧИ?!
В нормативната база на МВР много ясно е казано как се снема от издирване лице, обявено като „безследно изчезнал“ . Първо – след намирането на лицето и снети писмени обяснения от него и второ – след намиране на трупа му, или останки от него. Друго положение няма.
Петко Сертов обаче МВР го „обяви” като „намерен” уж в Гърция. По данни на „гръцките служби”. АФЕРА вече писа колко „гръцките служби“ „открехнаха“ нашите, но това е друга тема. Българските апапи в МВР си разиграват коня без никакъв контрол от страна на прокуратурата, тъй като няма образувано досъдебно производство, и това им дава възможност да преминават вече всички допустими граници на некадърността и изпълняването на очевадни поръчки, както и на тоталното лъжливо манипулиране на обществото.
Самият гелосан главен секретар още в началото заяви, че „за съжаление” не можели да вземат нито компютъра, нито телефоните на Сертов от дома му, понеже нямало образувано „дело”. Какво тогава е свдършил за „пет пари“ гелосаният, освен да се мота като муха без глава по „паркинзите“?
Пари похарчени и за СРС-та не би трябвало да има, защото няма образувано досъдебно производство, а ако са искали разрешение от съдия от МВР за подслушване на някои телефони, то това е задължително при „неотложни обстоятелства“, а не повод за да хленчат, че някой допълнително трябва да им плаща.За нито едно изчезнало лице досега у нас, освен за Петко Сертов, МВР и спецслужби не са пищяли, че трябва да им се плаща, и не са прилагали такъв унизителен, мръсен, отвратителен пласмент, както в медиите, така и чрез „официалните си изявления”.А Петко Сертов на всичкото отгоре е бивш шеф на ДАНС!
Колко струва „издирването” ли?
НУЛА! ЗАЩОТО НЯМА НИКАКВО „ИЗДИРВАНЕ”. ИМА ЛЪЖИ, КОНТРОЛИРАНИ УМИШЛЕНО МЕДИИ, КОИТО РАЗДУВАТ СЪЩИТЕ ЛЪЖИ НА ЧЕНГЕТА И СЛУЖБИ, ИМА ТОТАЛНА МАНИПУЛАЦИЯ, И НА ФИНАЛА – ПЕТКО СЕРТОВ ГО НЯМА!
Главен секретар на МВР, вътрешен министър лъжат един през друг, съпругата на Сертов стана изоглавена да опровергава непрекъснатите им плещения, както и тези на слугинските им медии. И това се случва в държава, хукнала към Шенген.
МВР реве, че много пари изхарчило за „издирването” на Сертов.Лъжат като цигани. Лъжат мерзки. Защото аферата „Петко Сертов” – ПИШЕМ ГО ЗА СТОТЕН ПЪТ! – тепърва ще покаже защо служби и вътрешно министерство, служещи на Пеевски и Борисов, стигнаха до дъното на излагацията. И защо и кой иска да потули ЗАЩО И КОЙ СТОИ ЗАД ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ПЕТКО СЕРТОВ. И на финала – МВР, ние, данъкоплатците ви плащаме да си вършите работата, а не да си избирате кого точно да издирвате „срещу заплащане“. Сълзите и сополите – в офиса на Пеевски, той и без това ви е взел на частен „караминьол“.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *