Колко човека разбраха, че Тома Томов влага ирония, когато говори за уважението си към Цветанов и правото му на реализация?!

Колко човека разбраха, че Тома Томов влага ирония, когато говори за уважението си към Цветанов и правото му на реализация?!

Журналистът Тома Томов уважава Цветанов и смята, че той има право на своята реализация.
С такива изветрели мозъци ли БСП и Нинова ще бият ГЕРБ и Борисов? Поне не им разрешавайте медийни участия!, написах днес в социалната мрежа „Фейсбук“ и с основание.
Не съм забравил, когато Тома Томов каза през 2016 г., отново в тв предаване, че Борисов си е заслужил заплата на министър-председател.Колко човека разбраха, че Тома Томов влага ирония, когато говори за уважението си към Цветанов и правото му на реализация?!
Партията, от която е излъчен като кандидат-депутат (БСП), не е бутикова. Тя обедини на президентските избори протестния вот на гражданите срещу ГЕРБ.
И не на последно място, „простите се разбират с простия“, а те не са само от ГЕРБ.
Хубаво е човек да бъде остроумен и лаконичен, но където трябва. Не всеки път, на всяка цена.
Тома Томов трябва да внимава кое, как го казва и къде. При изборите е нужна масовост, а не да се радваш, че умните са те разбрали. Майсторлъкът е да бъдеш правилно разбран от всички.
Ето го и цялото интервю от тази сутрин в bTV с журналиста Тома Томов, ако не сте го гледали: http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/toma-tomov-az-ne-sam-politik-s-elena-joncheva-i-ivo-hristov-sme-ot-grazhdanskata-kvota-ne-sme-partijci.htmlСтоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *