Комунизмът е жив – тук и сега! В България. В 21 век! МВР ограничава достъпа на медиите при безредици

Комунизмът е жив – тук и сега! В България. В 21 век! МВР ограничава достъпа на медиите при безредици

„Представителите на средствата за масова информация се допускат до най-външната обозначена зона за сигурност, като се пресичат възможностите за нерегламентиран контакт с участниците в груповото нарушение на обществения ред“,става ясно от проект за инструкция за опазване на обществения ред, пише електронното издание на в. „СЕГА“. Като допълва, че за справяне с масови прояви ще се ползват и сили на ДАНС, НСО, военна полиция и частни фирми.
Разбрахте ли??? Мутрите искат да ограничат достъпа на медии до протести!!! Журналистите да не влизат в пряк контакт с протестиращите! Медиите ще трябва да чакат разрешение от вътрешно ведомство.
Защо не протестирате, бе, „умните“, „красивите“ и „интелигентните“???
ГЕРБ, със слугинажкия кабинет на БКП-езика Лизашки, смятат да фалшифицират изборите, като така се гарантира служебна победа за „партията на бухалките и анцузите“.
И тъй-като са наясно, че вотът ще бъде грубо подменен, а не реалния, и това ще предизвика протести и масово недоволство сред населението, са решили да се презастраховат.
Като се има предвид и повишаването на цената на тока, забраната на Русия за внос на стоки от ЕС, което пряко засяга и българските фирми в аграрния сектор, и ред други фактори, сред които се нарежда и слабият летен туристически сезон, които неминуемо ще предизвикат протести, БКП-ГЕРБ подготвя от сега почвата за есента и зимата – защото са ТВЪРДО РЕШИЛИ ДА НЕ ПУСКАТ КОКАЛА, да бият и малтретират безнаказано в „сянката на прожекторите“ всеки едни дръзнал да се противопостави на мутризма, рекета, шантажа и поредното ограбването на България и българския народ.
Комунизмът е жив – тук и сега! В България. В 21 век!Стоян Тончевzadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *