КОНЯТ НА ХАЙДУТИНА СЕ ХРАНИ С КАРТОФИ

КОНЯТ НА ХАЙДУТИНА СЕ ХРАНИ С КАРТОФИ

Като съдя по огромното количество отзиви по повод абсурда „Бойко – Хекимян“, стигам до ивода, че целта на активното мероприятие е постигната стопроцентово. Или: една голяма часто от народонаселението справедливо се гневи и ядосва на потурнашката народнящина на премиера, а една друга, по-голяма част от народонаселението се радва и е готова начаса да изтича да урните и отново да си го избере тоя третокласен популист.
Като прелиствам спомените за фашистката и комунистическата пропаганда, сещам се още и за други изпитани методи за моделиране на общественото съзнание. Но това, което направиха пиарите на премиера, е гениално, защото е планирано и реализирано в точния момент и на точното място. Аналогиите с пиаракциите на Путин са неуместни.
Преди време призовавх да бойкотираме Бойко и да се правим, че го няма. От това най ще го заболи. Не ме чухте. И ето какво стана. Бойко отново яхна белия кон, забрави за Бойко 2 и се върна в образа на Бойко 1. Единствената полза от тая пушилка е, че определени социолози и политолози вече говорят за Него като за шахматист, играч и пр. комплименти. Като стеснително добавят, че все пак той не може да управлява, защото е некадърен.Любо КОЛЬОВСКИ
Колаж: Иво Ангелов – Свободен човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *