Корпоративни босове, кметове и оперативни от ДАНС поздравиха Веселина Томова за „ЧРД“. „Елитни“ падат от „Черешата“…

Корпоративни босове, кметове и оперативни от ДАНС поздравиха Веселина Томова за „ЧРД“. „Елитни“ падат от „Черешата“…

Веселина Томова, собственичка на влиятелния сайт „АФЕРА“, отпразнува с приятели супер як рожден ден. Вечерта започна обещаващо в прочутата гурме обител на Варна – „Буната“. Изборът едва ли е случаен – не само приятелските връзки, не само кулинарните изкушения, но и близостта на Второ РУП явно е влизала в тънките сметки на провокативната рожденичка. Нацелила е десетката.
На съседната маса двойка „влюбени“ оперативни седяха два часа на кафе и студена вода. Както и да е. По-важното е, че намазани масони минаваха като на парад покрай компанията – Николай Николаев, бивш корпоративен секретар на ТИМ, и Янчо Несторов, емблематичен варненски нотариус, повлякоха крак. „Зидарите“ шетаха, шетаха, и накрая си седнаха чинно в най-далечния ъгъл от опасната маса на Томова, където дочакаха проф. Анелия Клисарова за Никулден в аванс.
Междувременно мобито на В.Т. не спираше да звъни – „отчитаха“ се с поздрави корпоративни босове, кметове и оперативни от ДАНС.
В това време на масата на Веселина Томова вървеше блага, празнична приказка. Местни величия „на Черешата“ бяха сваляни с култови лафове сред шумен смях и суперско настроение. Обсъден бе дори медийният специалитет в някои сайтове – пикантни кюфтенца на скара. Николай Николаев, знаков ТИМаджия, избра да излезе от удобния изход от ресторанта, за да се добере до „опасната маса“ и да разцелува рожденичката.
Втората част на празничната вечер беше направо култова. В „Ретро“ уж бе запазена само една маса, но явно СРС-тата отново са на мода, защото на съседните софри се бяха заложили оперативни „без прикритие“. Веселина Томова, като доказан спец в тази чувствителна тематика, мощно се забавляваше с „оперативните без консумация“. Някои от нейните гости липсват в кадрите по обясними причини. Поздрави, усмивки, настроение и „Този живот е за смелите“ – „ЧРД“ на Веселина. Яко, както винаги.www.bgsniper.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *