Кортни Кардашиян вече е руса (СНИМКИ)

Кортни Кардашиян вече е руса (СНИМКИ) - 1

Кортни Кардашиян вече е руса (СНИМКИ)

44-годишната риалити звезда Кортни Кардашиян сподели поредица от снимки с актуализиран цвят на косата в социалните мрежи.

Кардашиян позира седнала върху два ретро куфара, облечена в розова мини рокля и черни обувки. Цветът на косата ѝ се промени от обичайната тъмна на пепеляво руса, пише vesti.bg.

Публикация, споделена от Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

На 17 юни Кортни Кардашиян обяви, че очаква четвъртото си дете от барабаниста на Blink-182 Травис Баркър, за когото е женена от пролетта на 2022 г.

Кортни каза на съпруга си, че е бременна по много необичаен начин: звездата отиде на концерт на Blink-182 в Лос Анджелис с огромен плакат, който гласеше: „Травис, бременна съм!“. Виждайки жена си, Травис Баркър скочи от сцената до Кортни и я целуна.

В началото на юли вътрешен човек, близък до звездата, каза на репортерите на Daily Mail, че Кортни възнамерява да направи милиони от нероденото си дете. Той уточни, че в близко бъдеще звездата планира да разшири линиите на своите марки Poosh и Lemme, като добави към гамата витамини за репродуктивно здраве, детски дрехи и други продукти за бъдещи майки и бебета.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *