Коцето и Преслава – застрашени МВР да не конфискува скъпите им коли заради новите закони за шофиране в нетрезво състояние

Коцето и Преслава – застрашени МВР да не конфискува скъпите им коли заради новите закони за шофиране в нетрезво състояние

Константин направи забавно видео по повод новите правила за движение по пътищата, свързани с конфискация на автомобили на пияни и дрогирани шофьори. Той и колежката му Преслава се включиха със свой скеч, като иронизираха нарушителите. Двамата заснеха забавно клипче в лимузината на певицата.

Видеото е със сюжет, според който Преслава се е настанила на задната седалка на лъскавия автомобил, а Коцето е в ролята на личния ѝ шофьор.

„Кво правиш тука, бе? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата!” – са репликите, които казва тя, правейки препратка към видеото с 10-годишния Фончо, подкарал Mercedes-а на баща си, под одобрителните възгласи на близките си.

Фолк певицата изиграва и как изведнъж се сеща за новия Закон за движение по пътищата и показва колко е притеснена МВР да не ѝ отнеме Maybach-а. „Коцко, да не си пил, сега да ми вземат колата, да ми вземат Maybach-а“ – пита притеснено тя, а в отговор се чува: „Не бе, не съм! Д-р Радева каза да не пием“.

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official)

Преслава и Константин са приятели от доста години. Те имат силно чувство за хумор и самоирония. Актуалните изпълнители умеят да се забавляват изключително добре и често споделят свои съвместни видеа, с които печелят още повече симпатиите на последователите си в мрежата.

Майтап, майтап, но Коцето реално е в опасност от новите правила на МВР, коментират неговите колеги. Публична тайна е, че певецът обича да се забавлява с алкохол и други „екстри” от години, което дори не крие. Звездата на фолка по принцип ползва услугите на шофьор и рядко сяда зад волана почерпен.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *