КРАЖБАТА ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОЕКТИ Е ОЧЕВАДНА! ПАРИ НЯМА, ЗАЩОТО ИМА КОРУПЦИЯ И НЯМА КОЙ ДА СЕ БОРИ С НЕЯ!

КРАЖБАТА ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОЕКТИ Е ОЧЕВАДНА! ПАРИ НЯМА, ЗАЩОТО ИМА КОРУПЦИЯ И НЯМА КОЙ ДА СЕ БОРИ С НЕЯ!

„Не ме интересува кой чий кмет е, аз говоря за всеки кмет. ЕК е казала ясно какво трябва да се направи. Всички кметове са ходили поне по десет пъти вече в Брюксел. Там се работи по шаблон. Имаме съседи, които философстват много, виждате какво им се случва – цял свят иска да им помогне, за България няма кой да си мръдне пръста”, продължи с разясненията на строгостта си по темата Борисов.
„Или вървите в правя път, или пара няма, не го измислям аз това изискване”, отсече той.
Пара няма, защото има корупция и няма кой да се бори с нея, затова няма пара !
Държавата е централизирана, решенията се взимат еднолично, администрацията е некомпетентна и незаинтересована, кражбата по Европейски проекти е очевадна, едни и същи „подставени фирми“, печелят проекти в цялата страна!
Нали управлението ви беше „стабилно“, като сте толкова „стабилни“, гласувайте закон за борба с корупцията или напускайте, хората искат точно това, реформи или вън!
А ето и какво друго е казала ЕК: Предложението за Европейска прокуратура има за цел да създаде институция, която да разследва, да повдига и поддържа обвинения за престъпления против финансовите интереси на съюза на цялата му територия. Тя ще е особено полезна за страни като България, която Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ сочи като проблемна.Пламен Стоянов – Дамбовеца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *