КРАЛЕВ ФОТОШОП НЕ ГО ЛОВИ. МЪЖ КАТО НЕ ПРАВИ ДРУГО, ПЕЙЗАНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА МУ ГО ВДИГА. К’ВА Е ТАЗИ ГУША, К’ВИ СА ТЕЗИ СЛАНИНИ, КРАЛЕВ? НЕ ИЗЛАГАЙ ВАРНЕНЦИ!

КРАЛЕВ ФОТОШОП НЕ ГО ЛОВИ. МЪЖ КАТО НЕ ПРАВИ ДРУГО, ПЕЙЗАНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА МУ ГО ВДИГА. К’ВА Е ТАЗИ ГУША, К’ВИ СА ТЕЗИ СЛАНИНИ, КРАЛЕВ? НЕ ИЗЛАГАЙ ВАРНЕНЦИ!

Кралев, приятелю, верно ли не те лови фотошоп, Красене?!
Красен Кралев забил страшно гадже, гърмят оборотни сайтове, които въртят свирки на Боко в движение, а Шишко си чака реда нещастен в караулката на Сарая. Ей, Красене, откога се познаваме с теб, приятелю, г-н министре, пардон?! Помниш ли как гледахме пресконференцията на Желю Желев след първия тур на 12 януари 1992 г. заедно с Веселина Томова? Забавлявахме се тримката. Сетне малко екшън. Севдо Боксьорчето за една бройка да отнесе мавашита в серия заради плюнки срещу Желю. (После станахме приятели…) Тогава уж беше за „честни избори“, Красене. Сега май си се юрнал по мацки, да не ти се надява човек на славата.
Наша приятелка ни разби, приятелю – чела някъде, че Виктория Петрова се била разхубавила покрай теб, леле, леле. Обаче – кофтално, както редеше яка приказка Тео Лирков. Не може да бъде – приятелката наша ковна култов лаф: „Не знам колко се е разхубавила Вики, но Красен и фотошоп не го лови.“. Красене, вземи мерки, спортист си бил, лекоатлет ужким. Ква е тази гуша, кви са тези сланини, Кралев? Не излагай варненци, не срами „гларусите“. Апропо. Жив ли си да те пробваме колко си печен – спорт, мацки, квото ти душа сака?
Кралев, Томова ти е взела страха давним давно. Обаче. Помниш ли как намачка онази бутилка с минерална вода в сладкарница „Цветница“ на 2 октомври м.г. в квартала на пичовете във Варна – „Трошево“?! Гледай да не ти се наложи да повтаряш упражнението. Ще ти мине страхът от Томова, да знаеш, Красене. Дерзай, Кралев, секънд хенд мацките все при някого се разхубавяват. И не си го мери с бойците и с…Томова, ти си знаеш защо. / www.bgsniper.comБележка на АФЕРА: Пиар-тъпанът бий! „Първо в … и …! Виктория Петрова разцъфна от любовта с министър Кралев (снимки)“. Само дето Красен Кралев фотошоп не го лови. Наше смирение все си мисли, че никак не говори добре за един мъж, вместо тихо делата му да мълвят що върши /особено в качеството му на министър/, да разчита на платена пропаганда и то върху гърба на гадже. Незнайно защо Кралев иска да бъде запомнен като министър – сваляч, вместо като изобщо някакъв министър. Обикновено мъже с комплекси прибягват да врещят колко са добре с мацките, мачовците не пискат. Да се опираш на пейзанска „журналистика“ и да си мислиш, че това е пиар, е все едно да си Азис пък да се правиш на Брус Уилис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *