Кралица Рания дала ценен съвет на снаха си преди сватбата (ВИДЕО)

Кралица Рания дала ценен съвет на снаха си преди сватбата (ВИДЕО) - 1

Кралица Рания дала ценен съвет на снаха си преди сватбата (ВИДЕО)

Кралица Рания дала мъдри съвети на снаха си Раджва Алсейф точно преди да се омъжи за сина ѝ, съобщава dir.bg, цитирайки „People“.

Миналата седмица, докато беше в Ню Йорк за Общото събрание на ООН, кралицата на Йордания се присъедини към „Today“, където обсъди как мобилните телефони и социалните медии влияят на нейното семейство.

„Това е светът. Технологиите са навсякъде около нас. Не можете да се борите с тях напълно, но трябва да ги регулирате“, каза тя.

По време на разговора кралица Рания обясни как като майка е наясно с негативните ефекти на технологиите. „Мисля, че става дума повече за ценностите, които внушавате на децата си за самите тях – самочувствие, дисциплина, всички тези неща са важни и това ще определи как те взаимодействат с технологиите“, допълни тя.

Публикация, споделена от Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Кралицата, която блести със забележителна красота и обаяние, е майка на четири деца: принц Хюсеин, принц Хашем бин Абдула, принцеса Салма бинт Абдула и принцеса Иман бинт Абдула. През юни 28-годишният престолонаследник Хюсеин се ожени за годеницата си Раджва в Аман.

„Точно преди синът ми да обяви годежа си, едно от първите неща, които казах на Раджва беше, че няма такова нещо като рейтинг със 100% одобрение. Винаги ще има хора, които са против вас, и съветът, който искам да ти дам, е: „Моля, опитай се да не четеш коментарите“.

Публикация, споделена от Al Hussein bin Abdullah II (@alhusseinjo)

Според Рания хората, които коментират с негативизъм са нещастни в собствените си животи и затова посъветвала снаха си да не поема тяхното нещастие, защото това би разклатило увереността ѝ.

Според нея децата трябва да има здравословни навици, не непременно да стоят далеч от телефоните си, но да имат и други дейности.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *