КУНЕВА, „МАЙНАТА ТИ… ОТ ПРАВОСЛАВИЕТО“*!

КУНЕВА, „МАЙНАТА ТИ… ОТ ПРАВОСЛАВИЕТО“*!

Гротескната „боркиня“, саркастично, пародийно наричана „Българската Маковей“, поради причината, че и след девет следващи живота никога няма да стане Маковей, Меглена Кунева, сериозно се разхожда по нервите на мислещите граждани в тази държава на мафията.
След като Кунева се зае да „бори“ корупцията, като иначе пробута за шеф на ДАНС лице, на което делата БЯХА СМАЧКАНИ, вместо да бъде разследван, продължава да не се оглежда в огледалото. Както личното и, за да си види лицемерието, така и в огледалото на българите, които са я взели за мезе.
Куневата днес продължи да брани телевизионно Соломон Паси, набутвайки го за кандидат – кмет на София и даже го обяви за „основателят на СДС“, което направо ни втрещи, защото докато Пръмовата блажеше от БКП, ние нещо поназнайваме и сме били свидетели на „синята идея“.„Той е основателят на СДС. Той е човекът, който направи най-много за влизането ни в НАТО. Успехът е в привличането на нови хора, нови и силни като Соломон Паси„, ИЗЛЪГА МЕГЛЕНА КУНЕВА, която ще ни прави „румънското спец.звено“ против корупцията, ти да видиш.
С Куневата и Борисов начело да борим „корупция“ е истинска подигравка с населението, а не с народа, на тази държава на мафията. Казваме население, защото ако имаше народ, тия типове отдавна нямаше да ги има по върховете на държавата.
Впрочем, щом толкова люби Соломон Паси Куневата, да отговори на въпроса като как поддържа лице, изрекло: „Майната му на православието!“?!
Ние сме православни, Пръмова, ако толкова ти се правят лигави музикални форми на НАТО, взимай си Паси под полата и беж при американците.*„Майната ти… от православието“ – алюзия по изречените от Соломон Паси думи: „Майната му на православието!“Afera.bg
Колаж: Кирил Стаменов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *