КУПУВАТ ДЕПУТАТСКИ ГЛАСОВЕ, ЗА ДА СИ ОСИГУРЯТ МНОЗИНСТВО! ДАНС УМИШЛЕНО СА АБДИКИРАЛИ ОТ ПРОЦЕСА. ПРОКУРАТУРАТА ОЧЕВИДНО СЪЩО.

КУПУВАТ ДЕПУТАТСКИ ГЛАСОВЕ, ЗА ДА СИ ОСИГУРЯТ МНОЗИНСТВО! ДАНС УМИШЛЕНО СА АБДИКИРАЛИ ОТ ПРОЦЕСА. ПРОКУРАТУРАТА ОЧЕВИДНО СЪЩО.

Два дни вече /и точно в Деня на Левски!/ в телевизионните студия и медиите ОТКРИТО депутати говорят как В МОМЕНТА В И ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА се КУПУВАТ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ПАРЛАМЕНТАРНИ ГРУПИ, което на прост език означава, че се извършва ПОДКУПВАНЕ, РЕКЕТ И КОРУПЦИЯ!
Гласуването за държавен заем ще се закрепи ВЪРХУ КОРУПЦИЯ. Депутати и политици говорят за това директно. В кулоари и задкулисие някои вече стават много богати. Апропо, такова купуване не само на отделни депутати, но и на цели парламентарни групи не се случва за първи път. Ставаше и по времето на Яне Янев, например, който беше оревал орталъка как ГЕРБ му купила групата.ДАНС УМИШЛЕНО СА АБДИКИРАЛИ ОТ ПРОЦЕСА. ПРОКУРАТУРАТА ОЧЕВИДНО СЪЩО.
АКО ИМАШЕ ЧИТАВИ СЛУЖБИ В БЪЛГАРИЯ, ДОСЕГА ЩЯХА ДА ЗАКОВАТ ОНЕЗИ, КОИТО СИ КУПУВАТ ДЕПУТАТСКИ ГЛАСОВЕ, ЗА ДА СИ ОСИГУРЯТ МНОЗИНСТВО.
В България обаче няма служби. ЕТО ЗАЩО:
Примерът е напълно автентичен. АФЕРА няма да упомене името на бивш служител на ДАНС, който преди време напуска сам Агенцията, защото се оказва, че НЕ МОЖЕ ДА РАЗСЛЕДВА В… ПАРЛАМЕНТА.
Служителят работи по случай, свързан с корупция. Разработката е в ход, но трябва да се подплати с „технически мероприятия“. Разбира се, по закон.
Когато се стига до това, в ДАНС преките началници на агента – служител, изпадат в истерична паника: „Ама как, ти ЛУД ЛИ СИ? КАК ТАКА ЩЕ ВЛЕЗЕМ ДА ПОДСЛУШВАМЕ В ПАРЛАМЕНТА? АМИ НАЛИ ВЕДНАГА ЩЕ УВОЛНЯТ КОНСАНТИН КАЗАКОВ /ТОГАВАШЕН ШЕФ НА ДАНС/!!!“.
И УМИШЛЕНО ОСУЕТЯВАТ РАЗСЛЕДВАНЕТО.
Агентът на ДАНС, за когото това е последната капка, преляла чашата, в това продажно гнездо наречено „Агенция за национална сигурност“, омерзен напуска. Сам.
Същото се случва и сега. Същото се е случвало ВИНАГИ.Точно заради това, в момента не друг, а управляващите произвеждат корупция и подкупване, депутатите лапат пари и облаги, а прокуратура и службите се правят на слепи и глухи.
АФЕРА отдавна предупреждава, че ще дойде момент, в който на някого няма да му издържат нервите.
И ще извади автоматите.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *