Къде е годежният пръстен на Меган Маркъл?

Къде е годежният пръстен на Меган Маркъл?

Къде е годежният пръстен на Меган Маркъл?

Меган Маркъл има всичко, без две неща – Хари и годежен пръстен.

Обикновено, когато излиза на разходка в Монтесито, фокусът бе насочен върху дрехите й. Досега. „RadarOnline“ разкри един детайл, който липсва в цялостната визия на Маркъл. Докато стои на паркинг съпругата на принц Хари бе щракната без трите камъка, които бяха прикрепени на годежния пръстен. Бижуто, за което се твърди, че струва 180 хиляди долара е с диаманти и първоначално е принадлежало на покойната принцеса Даяна. А сега решението на Меган да не носи годежния си пръстен, несъмнено подклажда още повече слуховете за напрежение в брака й. Според информация от изданието тя не е носела пръстена от месец май.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са изправени пред трудности – твърдение, което те отрекоха – след като бяха изтощени от провалените бизнес сделки и публични спорове с техните близки.

„Те се опитват да разберат какво ги е ударило“, казва вътрешен човек пред изданието. „Хари не се вписва в света на Меган“, добавя той, уточнявайки, че принцът трябва „да намери себе си“ след поредицата унижения и провали. Освен това източникът разкрива, че семейството е „подложено на огромен финансов натиск“.

„Този ​​стрес, съчетан с емоционални проблеми, вероятно е превърнал живота им в истински ад.“

Въпреки че двойката отхвърли твърденията за раздяла – близък до тях подхрани наново слуховете, съобщавайки, че те наистина са прекарвали известно време разделени, тъй като Хари пътува много.

Макар да е махнала бижуто, тя продължава да носи сватбената си халка. Наред с всички проблеми двойката се сблъска и с още нещо. Т.нар. „приятели“.

Придворен коментира пред „Radar“, че двамата са приключили много приятелства. „Техният път към славата е осеян с разбити приятелства, разбити сърца и горчиви чувства“, казва.

Според източници двойката вярва, че спадащата им популярност, опетненият публичен имидж и прекратените бизнес сделки са част от „дирижирана клеветническа кампания“.

Припомняме, че сделката на Меган и Хари за подкастинг в „Spotify“ за 20 милиона долара се разпадна през юни. 

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *