„Левски” разпродаде билетите за мача с „Апоел Беер Шева”, „Лудогорец” ще търси обрат в Разград

Васил Божков обжалва постоянния си арест

„Левски” разпродаде билетите за мача с „Апоел Беер Шева”, „Лудогорец” ще търси обрат в Разград

Стадион „Георги Аспарухов” ще бъде пълен до краен предел за мача реванш между „Левски” и израелския „Апоел Беер Шева” от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят започва в 20.00 ч. в четвъртък и може да го гледате в ефира на DIEMA SPORT HD.

 

„Левски“ се изправя срещу победителя в Лига Европа за 2022 г., ако елиминира „Апоел Беер Шева“

„Всички пуснати в продажба билети за фенове на „Левски” са разпродадени. Благодарим Ви за невероятния интерес към срещата! Не се съмняваме, че горещата ви подкрепа ще даде криле на футболистите и треньорския щаб”, написаха от клуба в послание към запалянковците.

Първата среща между двата отбора, изиграна в Израел преди седмица, завърши при нулево равенство. Ако стигнат до крайния успех, в следващата фаза на турнира „сините“ ще се изправят срещу миналогодишния носител на трофея от Лига Европа – „Айнтрахт“ (Франкфурт).

 

В четвъртък вечер, но в 21.00 ч., и „Лудогорец” излиза на терена в Разград за битка реванш срещу „Астана” в третия предварителен кръг на Лига Европа. Срещата ще бъде излъчвана пряко по DIEMA SPORT 3. 

Мачът в Казахстан приключи с успех 2:1 за „Астана” и сега „орлите” ще търсят пълния обрат у дома. Крайният победител от двойката ще срещне „Аякс” в плейофите за влизане в групите на Лига Европа, а отпадналият тим ще продължи в Лигата на конференциите.

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *