ЛИЦЕМЕРНИЦИТЕ. И ДЪЩЕРЯТА.

ЛИЦЕМЕРНИЦИТЕ. И ДЪЩЕРЯТА.

Водеща прекъсва дървено-философските размисли в тв студио за Желю Желев, защото „в храма влиза Бойко Борисов“. Кадрите са потресаващи – Борисов влиза с походка и такъв замах, като че се е засилил с гранотомет срещу къщата на Чакъра.
В студиото се упражнява „кул“ водеща, която говори драматично, провлачва гласните с английски акцент, защото, естествено, е „на светло“.
Храмът е пълен с лицемерници. Които пет пари не дават за честността на Желю Желев, каквито и да са били политическите му позиции и заблуждения.
Храмът пращи по шефовете от ЛИЦЕМЕРНИЦИ. Оставаше и Едвин Сугарев да бъде там, че на пламъка на свещите отново да гори книги.
През това време приятел във Фейсбук написа: „Цялото политическо лицемерие се сбрало в и пред храма. За последен път видях Желев на приема на НСО през септември в „Бояна“. Беше взел една чаша червено вино и стоеше до една от масите почти сам – с още двама , които не познавам. Никой никакво внимание не му обръщаше. Стана ми жал, отидох до него и се „чукнахме“ за здраве, обелвайки пет-шест думи….“.
В кадър – профилът на дъщерята на Желю Желев. Стиска устни, скулите издайнически треперят. Лицето и крие сподавено задържани сълзи. Няма как да се наплачеш на погребението на баща си пред тези лицемерници.
Отнемат и изтръгващата мъка, заради протокола.
Човечето, наречено днешен президент, чете слово. ЧЕТЕ!!!! Това недоразумение, наречено днешен президент на България, винаги ЧЕТЕ ОТ НЯКАКВИ ЛИСТЧЕТА. Дали, защото е зомбирано, идиотски неестествено джудже?!
Храмът.
Лицемерниците.
И дъщерята.
В тази държава на лицемерници честният човек дори не може да бъде изпратен смирено и честно.
Защото лицемерниците са зинали да влязат и в гроба му.
Ако можеше ковчег да откраднат, биха го направили.
И там в Храма, СРЕЩУ дъщерята, не разбраха, че никога никой не може да открадне и да си набави, и припише ДУХ.
Днешният президент Росен Плевнелиев целува скръстените ръце на покойния президент Желю Желев.
Бог отгоре види.Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *