ЛИЦЕМЕРНИЦИТЕ. И ДЪЩЕРЯТА.

ЛИЦЕМЕРНИЦИТЕ. И ДЪЩЕРЯТА.

Водеща прекъсва дървено-философските размисли в тв студио за Желю Желев, защото „в храма влиза Бойко Борисов“. Кадрите са потресаващи – Борисов влиза с походка и такъв замах, като че се е засилил с гранотомет срещу къщата на Чакъра.
В студиото се упражнява „кул“ водеща, която говори драматично, провлачва гласните с английски акцент, защото, естествено, е „на светло“.
Храмът е пълен с лицемерници. Които пет пари не дават за честността на Желю Желев, каквито и да са били политическите му позиции и заблуждения.
Храмът пращи по шефовете от ЛИЦЕМЕРНИЦИ. Оставаше и Едвин Сугарев да бъде там, че на пламъка на свещите отново да гори книги.
През това време приятел във Фейсбук написа: „Цялото политическо лицемерие се сбрало в и пред храма. За последен път видях Желев на приема на НСО през септември в „Бояна“. Беше взел една чаша червено вино и стоеше до една от масите почти сам – с още двама , които не познавам. Никой никакво внимание не му обръщаше. Стана ми жал, отидох до него и се „чукнахме“ за здраве, обелвайки пет-шест думи….“.
В кадър – профилът на дъщерята на Желю Желев. Стиска устни, скулите издайнически треперят. Лицето и крие сподавено задържани сълзи. Няма как да се наплачеш на погребението на баща си пред тези лицемерници.
Отнемат и изтръгващата мъка, заради протокола.
Човечето, наречено днешен президент, чете слово. ЧЕТЕ!!!! Това недоразумение, наречено днешен президент на България, винаги ЧЕТЕ ОТ НЯКАКВИ ЛИСТЧЕТА. Дали, защото е зомбирано, идиотски неестествено джудже?!
Храмът.
Лицемерниците.
И дъщерята.
В тази държава на лицемерници честният човек дори не може да бъде изпратен смирено и честно.
Защото лицемерниците са зинали да влязат и в гроба му.
Ако можеше ковчег да откраднат, биха го направили.
И там в Храма, СРЕЩУ дъщерята, не разбраха, че никога никой не може да открадне и да си набави, и припише ДУХ.
Днешният президент Росен Плевнелиев целува скръстените ръце на покойния президент Желю Желев.
Бог отгоре види.Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.