Лъсна още една лъжа на „моралистката“ Колтуклиева! Митко Цонев: Тя не ми се е обаждала, за да иска право на отговор!

Лъсна още една лъжа на „моралистката“ Колтуклиева! Митко Цонев: Тя не ми се е обаждала, за да иска право на отговор!

Още една лъжа на представящата се за журналистка и пиар Соня Колтуклиева, лъсна в публичното пространство.
Тази сутрин въпросната персона изтърси в ефира на Нова телевизия, че е искала право на отговор от БНТ, след участието на Маргарита Михнева в същата медия.
В сряда Михнева хвърли бомбата, като оповести, че Колтуклиева в продължение на години е взимала по 10 000 лева от Цветан Василев.
Днес Колтуклиева се оплака, че е жертва на сценарии и, че е търсила право на отговор, но й било отказано. Тя стигна до там, че обвини съпругата на Цонев – Марияна, че я е следяла във Фейсбук.„Михнева гостува в моето предаване в сряда. Колтуклиева не ми се е обаждала нито в четвъртък, нито в петък. Не ми е звъняла и през следващите дни, за да иска право на отговор. Надявам се, че не ми е изтрила номера“, заяви пред 25chasa.eu Цонев.
На въпрос на медията ни – дали смята, че съпругата му е следяла Колтуклиева, журналистът бе категоричен: „Това също не отговаря на истината. Моята съпруга не е сред приятелите на Колтуклиева във Фейсбук“.
Водещият на предаването „Още от деня“ бе озадачен, че името му е било забъркано в сценарии за дискретидирането на Колтуклиева.„Аз поканих Михнева в качеството й на разследващ журналист във връзка с честването на 55-годишнината на БНТ. Изобщо не съм предполагал, че тя ще разкрива документи за Колтуклиева и, че ще говори за КТБ“, подчерта Цонев пред 25chasa.eu.Zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *