Любовта на населението към мутрите – любов необяснима

Любовта на населението към мутрите – любов необяснима

Забелязвам, че не ви е убягнал фактът, че Борисов пробутва на реформаторите проблемните министерства. Не разбирам защо самите реформатори не реагират срещу тая подлост? Това показва цялото безмислие на седенките, наречени консултации, които убиха много управленско време.
Консултациите и всякакви подобни процедури са възможни в държави, където институциите работят, независимо от това кай е на власт и има ли власт. На територии, където се самозапалват хора, бащи избиват децата си, а разни неукротени изверги пребиват старци с чукове, не може и да се мисли за консултации и процедури. Разбира се, не казвам всичко това, за да избягам от собствената си отговорност, че съм съучастник в тия мрачни и жестоки дела. Съучастници са и всички, които имат право на глас. И всички, които преизбират един тип, свален наскоро от премиерския пост под натиска на улицата. Гранатометната стрелба срещу един селски разбойник е най-малкият грях на Борисов. А мнозинството от населението равнодушно наблюдава и мазохистично затъва във все по-голяма и по-голяма мизерия.
Улицата се е укротила. Улицата вече не се интересува от крещящата потребност от истински изборен кодекс. Не искам да си мисля, че такава улица заслужава друга съдба.
Любовта на населението към мутрите е най-необяснимата любов.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *