Любопитен спомен на един българин за разврата по време на соца

Любопитен спомен на един българин за разврата по време на соца

Димитър Стоев от Пловдив сподели за сексуалния живот по време на социализма в любопитна кратка публикация. Хубавите младежки спомени през соца лесно се забравят, защото те нямат край и бледнеят пред лошите спомени особено за семейния живот, пише blitz.bg.

„Като дете съм виждал на село как милиционери в потури и цървули с червени фуражки и пушки отвеждат чорбаджийски син и ратайска дъщеря да ги женят в Селския съвет. Намерили ги в царевичака без да правят нещо. Извънбрачния секс беше като табу – чупи-купи!

Много селски хубавици за жителство обикаляха страната и имитираха изнасилване и забременяване с цел принудителен брак. Разводът беше срам и позор в сравнение с днешната мода. Терен за любов бяха само парковете и градинките. Също така и на къра, където колкото много влюбени двойки имаше, толкова повече бяха и зяпачите…Хисаря се славеше с Маймун Дере, дето бездетните жени забременяваха.

Разврата се ширеше по всички почивни станции на БПС. В курорта Наречен всяка маса в заведенията се заемаше само от една жена в очакване на мъж. Да не говорим за морето и любовта там. Жените на моряците не издържаха повече от 40 дни без мъже по време на дълъг рейс с корабите. Купуваха по 2 билета за кино с 1 за продан на някой симпатичен младеж и стояха до него при прожекцията заедно…“

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *