Любо Кольовски: Борисов доброволно скочи в курт капан. Каквото и правителство да състави, той остава в дупката

Любо Кольовски: Борисов доброволно скочи в курт капан. Каквото и правителство да състави, той остава в дупката

КУРТ КАПАН. Така древните българи са наричали вълчия капан. Предполагам, че това е дълбока дупка, от която няма излизане. Със съответните добре заострени колове на дъното на дупката и майсторското прикриване на зловещото отвърстие с листа и клони.
В такова съоръжение пропадна Борисов, струва ми се. Каквото и правителство да състави, Той остава в дупката. Пронизан от заострените колове.
Борисов доброволно скочи в тоя курт капан. Поради вродената му алчност да е властимащ на всяка една цена. Но тоя път цената е твърде висока – главата му. И, по традиция, платците сме и ние.
А и лихвите ще бъдат убийствени.
Не се утешавайте с това, че някъде в началото на пролетта Борисов завинаги и окончателно ще се раздели с политиката и обществения живот. Тази раздяла е катастрофална за населението. Предполагам, че населението в един момент ще се превърне в народ. И се надявам това да стане. Синдромът „НДСВ“ се разиграва пред очите ни. Би трябвало да направим всичко възможно тоя процес да се ускори максимално.Любо КОЛЬОВСКИКолаж“ Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *