ЛЮБО КОЛЬОВСКИ: НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА, ДАМИ И ГОСПОДА! ТЪРПИМ СИДЕРОВ, А РЕВЕМ СРЕЩУ БОРИСОВ И ОСТАНАЛАТА ПРЕСТЪПНА ПАПЛАЧ.

ЛЮБО КОЛЬОВСКИ: НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА, ДАМИ И ГОСПОДА! ТЪРПИМ СИДЕРОВ, А РЕВЕМ СРЕЩУ БОРИСОВ И ОСТАНАЛАТА ПРЕСТЪПНА ПАПЛАЧ.

Словесният фитнес на тема „Волен е герой!“ превзе територията на виртуалното пространство. Възмутени, зарадвани, възторжени – всякакви автори казаха това и онова. Ирония, сарказъм, злоба и венцехвалене по повод на комедията. Редица телевизии си направиха сериозния „труд“ да припомнят хронологично изцепките и издънките на тоя политклоун. Припомниха сбиванията му в самолети и по летища, разните му скечове по автомагистралите и пр.смехотворни ситуации и явления. И никой, никой не си спомни за Варадеро. Всички забравиха, че Волен публично си призна как е реализирал тая екзотична експедиция, финансирана от негови „приятели“, на които той бил направил „услуга“ в качеството си на депутат и партиен лидер.
Късата памет е най-голямата трагедия на българските избиратели. Тя ще им изяде главите някой ден и тоя ден не е далеч. Аз, докато присъствам във виртуалията, няма да се уморя да питам:
1. Защо, след като Сидеров публично призна по телевизията, че някой е платил пътуването му до Куба, от това не последва нищо?
2. Защо прокуратурата, която има правото, а и задължението да се самосезира, не го направи, след признанието на Сидеров и не му повдигна обвинение за търговия с власт и влияние – състав от НК, а сега го влачат като бяла мечка и ни хипнотизират с дребното му хулиганство, осъществено „по особено опасен и дързък начин“?
3. Знаете ли откъде идват парите на партиите? От субсидиите. А субсидиите ги плащаме ние. Най-високите субсидии в ЕС! С тия пари Волен си прави телевизия, издава вестник и спонсорира собствената си съмнителна популярност.
Чудя се на ума ви, дами и господа! И на собствения си беден ум се чудя! Търпим Сидеров, а ревем срещу Борисов и останалата престъпна паплач.
Нещо не е както трябва, дами и господа! Нещо не е, както би трябвало да бъде.Любо Кольовски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *