Любо Кольовски: Хората, които се самоопределят в дясното пространство, нямат нужда от клоуни и ренегати. Радане, запишете се в ГЕРБ, плащайте си членския внос и просто си мълчете

Любо Кольовски: Хората, които се самоопределят в дясното пространство, нямат нужда от клоуни и ренегати. Радане, запишете се в ГЕРБ, плащайте си членския внос и просто си мълчете

Очарован съм от Радан и неговото умиление, че е провел най-дългия си разговор с Борисов! Цяла нощ са обсъждали как „генерал“ Атанасов ще оглави ДАНС утре или в други ден.
Очарован съм и от това с каква лекота Радан и съмнителното му обкръжение обезмислиха последните 25 години от живота на много хора.И ми се ще да го попитам тоя Радан: Какво реформирате, моето момче? Ако ще реформирате нещо, започнете от себе си. Подсказвам: Просто си идете. Вашето място е в ГЕРБ. Вписвате се в тоя ландшафт с лекота и артистичност с класата на селски панаир с преобладаваща чалга и съответния кич.
Радане, ти и приближените ти сте функция на мракобесието. Вашия пубертет е вреден. Вземете си и агитаторите – разните там дайновци, минчевци и пр.кресливи агитки. Запишете се в ГЕРБ, плащайте си членския внос и просто си мълчете.
Хората, които се самоопределят в дясното пространство, нямат нужда от клоуни и ренегати. Аз не знам какво ти внушават от драгалевската лаборатория. И не искам да знам. Стига ми това, че знам колко си предан на Борисов.
Няма такива словесни виртуози, които биха могли да те извадят от плаващите пясъци на ГЕРБ. По простата причина, че тия пясъци освен всичко останало смърдят непоносимо.
Мислех да ти напиша открито писмо.РАДАНИНИ ВЪЛНЕНИЯ
Не мога да се отърва от възторзите на реферматора Кънев. Не мога да се отърва от представата си, че Борисов му е подвиквал: „Радане, запали свещите! Ще пием още!“.
Не мога да се отърва от тая дясна представителност на въпросния дълъг и среднощен разговор, проведен най-вероятно в квартирата на Борисов. Някъде там – в митичната Банкя.
Не мога да се отърва от безумното говорене на съпартийците на Радан за женското начало в управлението. Че може ли да се принизяват нещата в управлението на държавата до някакви първични и вторични полови белези? Или това е някакво евроатлантическо изискване, директива или друга безумна и пошла простотия?
Неспособен съм да се отърва от тъпите си спомени как преди 25 г. правехме някакви вестници и аз участвах в това безумие. Защото тия вестници вече ги няма. И малко хора помнят, че ги е имало.
Не съм в състояние да си представя, че един реформатор ще деформира до степен на неузнаваемост някакви мои представи за нормалност.
Разбира се, в основата на Радановите вълнения стоят същите въпроси, които си задавам и аз. И първият от тях не е „Кой?“, а е „Защо?“. Радан не си задава тоя въпрос, защото си знае цената и тя най-вероятно му е платена. Компромисите, казват, били част от политическата игра. Обаче, безплатни компромиси няма.
Радане, кажи си! Кажи си, че Бойко на сбогуване ти е казал, че ще отидеш в манастир. Като злочестата Офелия.
Всъщност, не Бойко, а съдружието ти с Бойко ще те прати в манастир. Манастирът не носи спомени за публиката, освен ако не напишеш някакво евангелие, труд исторически или каквото и да е там.
Кой ще те чете, Радане? И защо?
Аз се казвам Любомир Хенрих Кольовски, ЕГН 551002**** Нагледах се на дивотиите ви. И ми писна от вас.Любо Кольовски, журналист и политически анализатор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *