Любо Пенев е бил вариант за Ботев (Пд) преди Станислав Генчев

Любо Пенев е бил вариант за Ботев (Пд) преди Станислав Генчев - 1

Любо Пенев е бил вариант за Ботев (Пд) преди Станислав Генчев

Над един час продължи срещата между Антон Зингаревич, представители на Бултрас, на Сдружение Ботев. На нея присъстваха и Марин Бакалов, Георги Титютков, както и спортният директор Артур Платек. Пред пловдивския хотел, в който се проведе сбирката, се наблюдаваше засилено полицейско присъствие, както и частна охрана. Самият Зингаревич влезе от страничен вход. Представителите на Бултрас напуснаха залата малко преди да свърши срещата.

На срещата Зингаревич е обявил, че преди да привлече Станислав Генчев, е разговарял с Любо Пенев, който на два пъти е променил условията си. Също така е било обявено, че Генчев е искал футболисти над 28-годишна възраст, а политиката на Зингаревич е да се взимат по-млади играчи, които да се обиграват и продават. Относно Тимур Дагуев, когото феновете на Ботев търсиха миналата седмица на базата в Коматево, на срещата е станало ясно, че той отговаря за изходящите трансфери в Ботев. Имало е критики и към школата на Ботев и към Даниел Коен, но Зингаревич е обявил, че той се справя добре.

Зингаревич също се оплакал, че пловдивският бизнес не му помагал финансово. Освен това, на срещата се е изказал и Артур Платек, който заявил, че след 1 година ще се види неговата работа.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *