Маги Бадер роди тайно второто си дете

Маги Бадер роди тайно второто си дете

Кръшната плеймейтка Маги Бадер е станала майка на момче за втори път, предаде „Телеграф“. Хубавицата успя да опази в тайна раждането на второто си дете. Тя умело прикриваше почти до последно и бременността си, като споделяше през цялото време снимки и видеа, на които коремът ѝ да не се вижда.

Щастливото събитие се е случило в разгара на лятото. Според запознати и второто дете на Бадер е момче. Бебето е плод на дългогодишната ѝ връзка с доста по-възрастен от нея мъж. За него се знае, че има успешен хотелиерски бизнес край морето. Веднага след раждането Маги е заминала за Слънчев бряг, където заедно с половинката си обитават къща край морето. Бившата еротична моделка често била засичана на пристанището край Влас да разхожда бебешката количка.

Красавицата била много отдадена на бебето и грижите по него. Може би заради това все по-рядко споделя фотоси в социалните мрежи. Малкото такива обаче са по бански, на които си личи, че плеймейтката е запазила сексапилното си тяло и очевидно бързо е успяла да влезе отново в предишната си форма. Припомняме, че Бадер вече е майка на едно пораснало момченце, което ражда, когато е едва на 19. В свое интервю тя споделя, че въпреки ранната си възраст е решила да запази детето заради специфични тогава здравословни проблеми.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *